srijeda, 14. prosinca 2016.

Sjednica sabora uživo

Sjednica sabora uživo Hrvatski je sabor otvoreni parlament. Temeljeći svoj rad na načelima transparentnosti i pravodobnog informiranja, posebnu pozornost. Saborski zastupnik Ivan Pernar reagirao je na izlaganje Milorada Pupovca, koji je komentirao.

Sjednica sabora uživo
Sabor sjednicu nastavlja u ponedjeljak raspravom o zakonskom prijedlogu o. UŽIVO Pogledajte najvažnije vijesti dana! Izvođenjem himne i minutom šutnje počela je, a "Mojom domovinom" završena današnja svečana sjednica Sabora u povodu obilježavanja 25. Premijer Andrej Plenković u srijedu je na početku sjednice Sabora izvijestio.
Sjednica sabora uživo
Redovita sjednica Sabora pocela je aktualnim satom na kojoj su zastupnici postavljali pitanja Vladi i ministrima. LIVE prijenos sjednice Sabora možete gledati na ovom link.


Prije 4 dana - Sjednica je bila prekinuta sve dok straža nije izbacila kontroverznog zastupnika. UŽIVO: 13:35 Petrov je odredio stanku. Sjednica Sabora u utorak započela je stankom zastupnika kako bi se. Sjedinjenih Američkih Država i održao govor. Inauguracijske svečanosti traju i dalje te ih možete. SABOR je i jutros rad započeo stankom. Laburisti su je zatražili zbog određenih pokroviteljstva koja je preuzeo Sabor, Reformisti zbog kriterija.

Sjednica sabora uživo
Već na današnjoj sjednici Sabora može se očekivati da na dnevni red bude uvršten prijedlog za pokretanje opoziva premijera Tihomira Oreškovića.


Prve prepirke u Saboru: Petrov oduzeo riječ Pernaru! Počela je prva sjednica Sabora koju vodi novi predsjednik Sabora. Mandatar Andrej Plenković danas je na sjednici Sabora predstavio svoju Vladu i njezin program. Sabor će danas glasovati o povjerenju Vladi Andreja Plenkovića, a na stranicama. Prije 3 dana - Obojica su izneseni iz dvorane u kojoj se odvijaju plenarne sjednice. Vladu u Saboru, rasprava je u tijeku; uživo je možete pratiti na Telegramu.


Com gradski portal, online vijesti Osijek.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.