nedjelja, 22. siječnja 2017.

Dm bodovi kako skupljanje

Dm bodovi kako skupljanje Više o ovim temama možete saznati u dm active beauty časopisu koji možete. Svijet prednosti namijenjen je svim dm kupcima koje zanimaju. DM bodovi prednosti i ostalo o DM bodovima.

Dm bodovi kako skupljanje
Naime, imam preko 100 bodova iz DM-a koji će se brisati 30. Mislila sam otići u veću kupovinu, možete li mi. Online paneli i ispunjavanje anketa - Stranica 10520. NAJŽEŠĆIH KRITIKA DM-a: Bahato osoblje, mačja hrana NIKAD. HrvatskaBufretOversett denne siden23.


Kartica Billa Club omogućava skupljanje bodova pri svakoj kupnji i tako se. S DM-ovom karticom odnosno sakupljene bodove moguće je koristiti u trgovini namještaja. Novitet su i DM-ova active beauty putovanja, kojima DM osigurava. Magma klub karticu omogućuje članovima skupljanje bodova pri kupnji. Nagradne bodove ostvarujete uvijek na isti način, bez obzira na sredstvo plaćanja, a ostvareni bodovi iz te kupovine, kao i ukupan broj bodova. Konzum (skupljanje bodova na Konzum Plus Card ili MultiPlusCard kartici). Konzum) ili drogerija (DM ili Kozmo) ili ih zamijeniti u virtualnu valutu vingd. Baš to što se tiće Dm živcira me baš to skupljanje bodova, makar moram.


Dm bodovi kako skupljanje
Svaka kupnja uz predočenje kartice, kao i do sada, znači skupljanje active beauty bodova, ali to nije sve! Odsada Vas u dm-u očekuju brojne. Najčešće kupujem u DM trgovinama, katkad u Bipi, rijetko u Kozmu i. Drugi bitan faktor je njihov loyalty program: skupljanje bodova za. DM - ZA 15 BODOVA NA DM KARTICI DOBIVATE 15% POPUSTA. Drugi vid kartice podrazumjeva skupljanje bodova. Krivo mi je što dm nema te kartice sa bodovima :twisted:. Ali su kvalitetniji,Lenor iz Mullera se ne može usporediti sa onim iz Dm-a,ili bilo.


Iz dm knjižice za 50 bodova – 25% off (vrijedi do 31.08.):. Ma mislila sam na skupljanje bodova pri kupovini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.