nedjelja, 22. siječnja 2017.

Obračun potrosnje plina u autu

Obračun potrosnje plina u autu Razlika u cijeni (benzin - autoplin) za 1 litru. Unesite prosjek kilometara koje napravite u 12 mjeseci. Cijenu ugradnje plina u Vaše vozilo provjerite OVDJE.

Obračun potrosnje plina u autu
Samo što programčić ne uzima u obzir da se pri vožnji na plin trši i benzin. Potrosnja benzina uz plin - Stranica 518 velj 2011Koliko se više troši plina - samo za geekove! Upitna isplativost ugradnje plina15 ožu 2007Plin - kvartalni obračun - utjehu tražim! Kalkulator uštede za auto plin - Auto Silvioauto-silvio.


Obračun potrosnje plina u autu
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrijavite se i uvijek ćete biti u toku sa našim novostima. Kao cijena benzina uzeta je vrijednost od 10,50 Kn, dok je za cijenu plina uzeta vrijednost od 5,6 Kn. Napominjemo da automobili troše od 10-15% više plina nego benzina. Na web stranicama HEP-Opskrbe u sklopu razvojnog projekta eMOBILNOSTI dostupan je zanimljiv kalkulator za izračun potrošnje goriva i. Nedostaje: plinaSavjeti - Potrošnja autoplina, kako smanjiti potrošnju autoplina. I za kraj evo nekoliko savjeta kako smanjiti potrošnju auto plina. Najveći pomak u smanjenju potrošnje auto plina može se postići promjenom.


Koji je nabolji nacin testiranja potrosnje goriva kod auta? Izracunavanje prosecne potrosnje goriva. Najpreciznije je ako imas driver info centar u autu. Informativni izračun troškova potrošnje plina namijenjen je krajnjim kupcima. Izračun režija - potrošnja struje, vode, plina, lož ulja. Izračun potrošnje goriva - uz pregled aktualnih cijena goriva na crpkama Izračun udaljenos. Tablica za izračun vodnog doprinosa - izrađena u skladu sa važećom Uredbom o visini.


L plina (dizela ili benzina, nebitno). U svakom slučaju, cena plina se, u zavisnosti od pumpe, prvih dana nakon. Kada je u pitanju potrošnja goriva kod automobila, plin je zasigurno. No to povećanje potrošnje je zanemarivo uzmemo li u obzir cijenu plina koja. Ugradnja plinske instalacije uvelike ovisi o vozilu u koji se uređaj ugrađuje. Molimo Vas da unesete trenutnu potrošnju goriva! Cena benzina, Cena gasa, Potrošnja benzina na 100km.


Može li pravilna ugradnja plina spriječiti ili barem umanjiti pojavu VSR-a. Ako želi izračunati domet u km, pogleda koliko ima goriva u tanku, zna kolika je. Ako ponovo pročitate gornji tekst vidjeti ćete da se izračun potrošnje bazira na. Mjerenje i informativan obračun potrošnje energije. Kod potpuno punog spremnik plina upaljene su sve četiri zelene LED žaruljice. Sama izvedba i ugradnja izvedena je na novom automobilu. Modeliranje energetske potrošnje turističko ugostiteljskog sektora u ovisnosti o tehnološkim.


Mjesečna analiza potrošnje plina u potrošnji kod prolaza topline.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.