četvrtak, 19. siječnja 2017.

Izborne liste hdz

Izborne liste hdz Nakon maratonskog vijećanja HDZ je dovršio sastavljanje kandidacijskih lista za izvanredne parlamentarne izbore, koje je očito prošlo uz. VIDEO) Predsjednik Vlade i HDZ-a mr. U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se jučer sastala najviša tijela stranke.

Izborne liste hdz
Do dugo u noć u četvrtak su se u HDZ-u slagale stranačke liste za predstojeće izbore. Novi predsjednik Andrej Plenković i cijelo predsjedništvo. Do podneva u subotu, posljednjega dana za predaju izbornih lista, DIP-u je pristiglo 100-tinjak lista za 11 izbornih jedinica i 20-ak kandidatura. Doznajte tko su nositelji HDZ-ove i SDP-ove izborne liste po izbornim jedinicama. HDZ USUGLASIO IZBORNE LISTE: Brkić na zadnjem mjestu u 2. Josipa Rimac nije na popisu kandidata za Sabor na listi HDZ-a u 9. Osim Josipe Rimac, s izborne liste su izbačeni i Ante.


Nakon sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a koji su. Parlamentarni izbori su za mjesec dana. Najveće političke stranke već su počele sastavljati liste po izbornim jedinicima. Potreba za ujedinjenjem raznih frakcija HDZ-a. Rok za predaju izbornih lista je 13 kolovoza do ponoći te do tad Andrej Plenković mora održati. Vodstvo HDZ-a još nije odlučilo kako će izgledati stranačke liste za rujanske parlamentarne izbore, rekao je u srijedu predsjednik stranke.

Izborne liste hdz
Bivša kninska gradonačelnica i saborska zastupnica Josip Rimac, donedavno najmoćnija žena HDZ-a, neće se naći na stranačkoj. Kako su neslužbeno doznali novinari Jutarnjeg i Večernjeg lista, čelnik zagorskih HDZ-ovaca Žarko Tušek više neće biti nositelj izborne liste u. HDZ će liste predati u subotu, no program vjerojatno predstaviti tek u utorak.


SDP-ovu listu predvodi Zoran Milanović. Sedamnaest lista, najviše promjena kod HDZ-a. Nacionalnog vijeća, na kojoj su se usuglašavale izborne liste. DIP objavio izborne liste, postalo je jasno da je u 8.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.