srijeda, 18. siječnja 2017.

Karamel boja kose garnier

Karamel boja kose garnier BOJA ZA KOSU NUTRISSE 81 CHAMPAGNE GARNIER BOJA ZA KOSU NUTRISSE 81 CHAMPAGNE GARN. Karamel je prekrasna nijansa boje kose između bež-plave i zlatno-smeđe. Sam naziv već nagoviješta toplinu i šarm. Pogledajte koje zvijezde imaju kosu boje. Po meni ti najljepse stoji ona svijetlije karamel smedja boja sa druge slike odozgo na. Imam tamno crvenu boju kose, zadnji put sam se farbala sa Palette. Ukoliko želite boju kose koja se lako održava i ide uz gotovo svaki ten, onda je boja karamele savršena za vas.


Izgleda vrlo prirodno pa ćete dobiti look koji ste i. Boja kestena pristaje gotovo svima, boju mahagonija teško je održavati, nijanse. Da biste dobili ovu nijansu kosu obojite u neutralnu smeđu boju, a potom na nju izvucite nekoliko pramenova boje meda. Na zdravoj kosi se boja i duže zadržava, tako da će biti potrebno manje. Pramenovi karamel zlatni, a ostatak kose divna cokolada. Od tada vec godinu dana, tu boju odrzavam farbajuci se sa garnier 7. Lifestyle › Kozmetika › KosaSpremljeno u privremenu memorijuSlično7. Syoss mixing colors jedna prelijepa baš karamel boja, ali s njihovim bojama još nemam.


Palette Deluxe 555 karamela zlatnog sjaja boja za kosu Brzi pregled. Biranje savršene nijanse boje za kosu i nije baš tako jednostavno da, primjerice, samo odete u dućan i uzmete boju koja vam se najviše sviđa. Subrina VIVID boja za kosu - 69 Karamela. Iako je zadnji dan u ovoj godini, odlučila sam napisati svoj zadnji post. Garnier Color Naturals Creme 3 tamnosmeđa. Koja boja se dobije kako, koje farbe su najbolje za neku boju.


Ja bih htjela neku svjetlo smedjkastu, karamel ali da ima i crvene. Krajnji će rezultat biti kombinacija prirodne i odabrane boje kose pa ista. Bogate smeđe nijanse, srednje karamela plava i crvene nijanse je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.