ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Karcher miniwash

Karcher miniwash Karcher miniwash Komentari i pitanja korisnika o proizvodima KÄRCHER. Kärcher je obiteljska tvrtka iz Winnendena koja djeluje u cijelom svijetu i vodeća je na svjetskom tržištu tehnike za čišćenje.

Karcher miniwash
Karcher - kvaliteta jeftinijih modela Automobili.
Karcher miniwash
Pozdrav, vec neko vrijeme gledam po Pevecu i Metrou miniwashe. Kärcher Centar Brišar – ovlašteni zastupnik za prodaju i servis Kärcher proizvoda.
Karcher miniwash
ZASTUPSTVO, PRODAJA I SERVIS KÄRCHER UREĐAJA OIB: 81210511294. SJEDIŠTE: RADNO VRIJEME: Prvomajska 11.


Karcher miniwash
Naša nova Heavy Duty Foam boca Spaja se na vaš miniwash kao regularni nastavak. Maksimalni tlak 200 bar i 60 stupnjeva. Kad ga upalim on cijelo vrijeme radi i pritisak je jako slab, u cemu bi bio problem, pumpa? See what items on eBay consist of an interesting KARCHER - MINI WASH DIJELOVI collection. Join sabunike to create inspiring collections on eBay! Jel imalo kvalitetan karcher miniwash od cca 800KN rijec je o modelu k 2.
Karcher miniwash
Strojevi i alatiSpremljeno u privremenu memorijuSličnoKärcher miniwash profesional odlican vrlo povoljno.


Popis proizvoda proizvođača KÄRCHER, razvrstani po kategorijama. Najmoprimac iznajmljuje alat na rok od 24 sata, 7 dana ili preko vikenda, a vrijeme najma se računa od trenutka preuzimanja do po.

Karcher miniwash
Miniwash planiram kupiti već dulje vrijeme i to za povremeno čišćenje dvorišta te vikend. A kak miniwash dela na vodu brija nebu na suho :palacgore:. Perac je u dobrom stanju, stoji mi jer ga ne koristim! Visokotlačni perač na toplu vodu, 1 vlasnik, ispravan.


Trgovina, Prodaja, kvalitetna ponuda, velik izbor tvrtki na jednom. Ove godine, početkom veljače, naš miniwash slavi pet godina s nama, provedenih uglavnom sam, u mraku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.