subota, 27. siječnja 2018.

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču mercedes

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču mercedes U servisu AUTOline kažu da je zamjena ATF ulja jeftinija nego bilo kakav popravak. Pogrešna upotreba ulja u automatskom mjenjaču može dovesti i do. Zašto je zamjena ulja u automatskom mjenjaču u Molydonu jeftinija?

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču mercedes
Spremljeno u privremenu memorijuSlično-Ovdje pročitajte općenite informacije vezane uz automatske mjenjače-. Uz ovo pitanje dolazi i tvrdnja da ne treba mjenjati ulje u AT! Ostaje uvijek pravilo viši broj je pogodan za zamjenu ili mješanje sa manjim – obrnuto – nikako. Mercedes C270 CDI - automatski mjenjač zapinje u 2.
Zamjena ulja u automatskom mjenjaču mercedes
Kao hobi majstor neverujem da imas aparat za menjanje ulja u automatskom menjacu, tako da neznam kako to da uradis u kucnoj varijanti a. Početna › MERCEDES VOZILA › E klasa i E coupeSpremljeno u privremenu memorijuSlično14.


Zamjena ulja u automatskom mjenjaču. Pozdrav svima, naime već 35 dana sam ponosni vlasnik E220, 2004 godina, na satu 230 000KM. B servis je A servis plus zamjena ulja u mjenjaču ako je prošao. Prilikom zamene ulja u menjaču važno je najpre sipati samo 5 litara. Kolega je ocigledno iz Doboja,pri zamjeni ulja u mjenjacu potrebno je. Provera ulja u automatskom menjacu je neophodno a nivo i stanje tecnosti proveravaju se na sledeci nacin. U ovlastenom servisu na pitanje zamjene ulja dobio sam sljedeci odgovor.


Zamjena ulja u automatskom mjenjaču mercedes
IMAM MERCEDESA E220 BENZINAC 1995g 110KW AUTO UPALI OD PRVE ALI. Ako je ulje imalo sumnjivo treba zamijeniti filter mjenjača i ulje u mjenjaču. Ovako, imam automatik mjenjač na svojoj 100-tki. Ulje je u normali te je nedavno minjano i opran filter. Ulje u automatskoj getribi se mijenja tako što treba ispustiti ulje iz kartera i iz bubnja. Primjetio sam trzanje u prenosu iz 2 u 3. HDI, 16v, 100kw, automatik(6), 2007g. Za to sto posle posle prve zamjene ulja, u mjenjac imas 65% novog i 35% starog ulja.


Zanima me koliko i koje ulje ide za zamjenu u automatskom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.