petak, 20. siječnja 2017.

Njuškalo oldtimer prodaja

Njuškalo oldtimer prodaja Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila. Oldtimer motocikli u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer motora u Hrvatskoj. Prodaje se KTM Comet 504s, 1973 godište, jedinstven primjerak, uredni.

Njuškalo oldtimer prodaja
Malo smo istražili kakvi se oldtimeri trenutno prodaju na Njuškalu i. U odličnom je stanjuNjuškalo Auto je napravljen 1972. Oldtimer vozila imaju ono nešto što se ne može kupiti u autosalonu.
Njuškalo oldtimer prodaja
Ova novčanica konvertibilne marke prodaje se na eBayu za 899 dolara – evo. Kupite rabljene Oldtimer traktori na traktorpool.


ODRADIO JE SVOJE: Ivan Peršić (70) iz Slavonije godinama je mladencima iznajmljivao Mercedes 170 iz 1949. Veliki izbor polovnih i novih automobila oldtajmera. Neki od oldtimera su rijetki, a neke poput Mercedesa u galeriji desetljećima vozi. Svaki od ovih oldtimera bilo bi sjajno imati u vlastitoj garaži. Servis i prodaja mobitela -dekodiranje mobitela -prodaja dodatne opreme za. Kad je predstavljen, ovaj automobil je rušio rekorde prodaje, a što se tiče ovog primjerka, on jednako dobro izgleda kao i prije četrdeset godina.


Ne gubite vrijeme, nazovite nas Sve marke i modeli - od oldtimera do novih.

Njuškalo oldtimer prodaja
Massey Ferguson Massey Ferguson 65 Hinterrad Traktor Oldtimer. Prodaja, kupnja, najam i zamjena automobila. Stari i oldtimer traktori - polovni i novi u zemlji ili uvoz starih i oldtajmer traktora iz zemalja. Moram priznati da me sve više privlače oldtimeri, prvenstveno motocikli. Btw, ovih dana je u prodaji filmska Husquarna 400 koju je vozio Steve McQueen.


SLATINA prodaja, kliknite i sigurno pronađite nekretnine SLATINA. Zamjena moguća za oldtimer auto, moze i u losijem stanju ali da je american.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.