nedjelja, 1. siječnja 2017.

Plastični stupovi za vinograd vinkovci

Plastični stupovi za vinograd vinkovci Ili postaviti posve novi ekonomičniji vinograd? Potražite kod nas PVC vinogradarske stupove. Naši stupovi su neškodljivi za okoliš i biljke, te otporni na.

Plastični stupovi za vinograd vinkovci
PLASTIČNI STUPOVI U VOĆNJAKU ZATVORENI KAPICOM - art. PVC Troplex bavi se proizvodnjom plastičnih predmeta, pri čemu se najvećim dijelom koriste PVC otpadom. PVC stupove za vinogradarstvo, voćarstvo, mlade voćke i povrće. Osnovni su im proizvodi stupovi za vinograde i vrtove, ograde, zaštita za.
Plastični stupovi za vinograd vinkovci
Bravo za Vicka i Ivana iz Vinkovaca.


Proizvodi se od visoko kvalitetnog PVC-a otpornog na udare i sve vremenske utjecaje, DIN 7748. VINKOVCI - Poznata vinkovačka tvrtka za proizvodnju PVC panela, Grad-export. PVC panel ojačan metalnim U-profilima i metalnim stupovima unutar letvica: PVC panel sa vodoravno postavljen i ojačan pocinčanim uprofilima:. PVC, Plastični prozori i elementi za plastične prozore, Plastični profili. Armirano betonski stubovi za vinograde, vočnjake, i ograde. Plastične aplikacije zastupljene su na 38% primjeraka.


Imamo 10 oglasa za Stupovi Za Vinograd u kategoriji Strojevi. Naziv projekta: Ulaganje u podizanje novih vinograda.

Plastični stupovi za vinograd vinkovci
Pocinčani stup za vinograd; Sidra i sajle za čeone stupove; Žica i spojnice za žicu za vinograd; Ograda žičana;. Opis: Registrirana djelatnost tvrtke MURAPLAST d. Udrugu oboljelih od leukemije i lim- foma Hrvatske. Kako u naselju Beli Manastir postoji bazna postaja sa samostojećim stupom ovim PPUG se. U vinogradima s površinom manjom od određene u stavku 1. Vinkovci, OIB:65029702992 za člana Nadzornog odbora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.