ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Reno megan karavan

Reno megan karavan Renault Megane automobili, prodaja novih i polovnih Renault Megane vozila. Sve; Alfa Romeo (68); Audi (256); BMW (112). Dostupni su i sportski modeli Renault Sport te izvedbe Initiale Paris.

Reno megan karavan
Novi MEGANE LIFE Energy TCe 100, Novi MEGANE Grandtour LIFE Energy TCe 100. Dizel, 88kW (120KS), Manuelni 6 brzina. E sad ne zanima me kolko on vrijedi nego me zanimaju. Razmišljam o kupovini Renaulta megane 1,9 dci iz 2004, 2005 ili 2006.
Reno megan karavan
Na ogromno insistiranje žene kupimo Megana karavan 1. TESTIRALI SMO: Renault Twingo Sce 70.


Reno Megan je kompaktno vozilo, koje je lansirano 1995. Nakon hečbeka u prodajne salone stigao je i Megane karavan. Karavan je za one sa mnogo prtljaga jer proguta od 520 litara pa sve. Uz nove modele kao što su “megan 4” i “kadžar” sada nam stižu redizajnirani “klio” i “megan grandtur”, odnosno karavan verzija. Odkrijte njegov prepoznaven dizajn in. Novi Renault MEGANE vas vabi, da sedete za njegov volan in znova odkrijete prave občutke. Pogledajte na šta treba obratiti pažnju, koje modele izbegavati, a koje uzimati u obzi, koji su problemi sa.


Reno megan karavan
KARAVAN, rabljeno vozilo za prodaju, cijena: 79. RENAULT MEGANE GRANDTOUR 1,5 DCI 2011 g. Pogledajte prve službene fotografije koje je Renault objavio tek desetak dana nakon što su pokazali novu karavansku izvedbu. Karavanski Mégane GT line spaja obiteljsku prostranost i štedljivost sa sportskom vožnjom. Auto čiji je ovjes pripremljen u Renault Sportu. Megane karavan je pregledan u vožnji, a iako je dug neće biti problematičan za uparkiravanje niti na najteža. Kupujem auto za par dana pa reko da se malo raspitam od iskusnih.


Kad se ime Renault u kombinaciji sa sufiksima RS i njima sličnim spomene, na prvu se najčešće misli na modele Clio i Megane u svojim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.