ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Restoran vinodol jelovnik

Restoran vinodol jelovnik Biti u restaurantu VINODOL znači provesti večer u mirnom kutku u centru grada Zagreba. Restoran Vinodol prva je destinacija kada su u pitanju tradicionalni. Vinodol Restaurant is the first place to go when in search of traditional.

Restoran vinodol jelovnik
Chef Zdravko Tomšić treću godinu za redom gostuje u zagrebačkom restoranu Vinodol te priprema poseban jelovnik Dalmatinske zagore. Poznat otprije kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu. Vinodol u Teslinoj, jedan od najuspješnijih zagrebačkih restorana, ovog je mjeseca uveo novi jelovnik.


Novi je meni kraći od prethodnog, što je.

Restoran vinodol jelovnik
Još jedna provjera Vinodola potvrdila je da se ovdje s. Uspjeh Vinodola zasniva se na onom što svi uspješni restorani s dugogodišnjim iskustvom znaju. Iako je restoran Vinodol institucija s dugogodišnjom tradicijom, nedavno su preuredili i modernizirali prostor, ali i jelovnike! Znaju to dobro i zagrebački restorani koji nude jedinstvene jelovnike za raznolike. Vinodol, Zagreb: See 1444 unbiased reviews of Vinodol, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #20 of 723 restaurants in Zagreb. Restoran Agava - Zagreb – Restoran se nalazi samo nekoliko minuta hoda od. Vinodol - Zagreb - Restoran duge tradicije u svom opsežnom jelovniku nudi.


S vrućim danima, sve popularnije postaju terase restorana. Terasa restorana Vinodol osim ljeti, zbog staklenog krova i grijača, funkcionira i.

Restoran vinodol jelovnik
Jučer smo s dragim prijateljima i s obitelji bili na ručku u vrlo ugodnom ambijentu restorana Vinodol. Sve što smo konzumirali, od predjele do deserta, bilo je. Uz restorane s dugim stažem poput Plavog podruma i Restorana Mili. Jelovnik koji smo zatekli u Le Mandraću prije nekoliko dana vrlo je. Naziv restorana, ili mjesto, kvart (ili dio naziva).


Slike Standardni jelovnik Recenzije Dodaj u favorite. Ne propustite odlazak u najbolje Hrvatske restorane za vrijeme najukusnijeg tjedna u godini! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Argante, Hotel Antunović Zagreb JELOVNIK I. Zbog zemlje u Vinodolu nalazimo tako rane tragove naseljavanja. Jelovnik se popunjavao i samoniklim biljem koje se sakupljalo - šparuge, maslačak, koromač, divlji radić, loboda, plodovi šumskog voća. Zagreb - centar grada - restoran VINODOL - hrana VRHUNSKA - moj. Cijena posebnog jelovnika Zdravkovog viđenja Dalmatinske Zagore.


Nalaze u Radničkoj cesti, a na njihovom jelovniku možete pronaći zanimljive specijalitete. Specifičnosti Vinodola "kreirale" su i njegov jelovnik na kojem se nalazi voće i povrće, mnogo. Koliko je povjerenje gostiju u “Vinodol” najbolje svjedoči i jelovnik koji se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.