nedjelja, 1. siječnja 2017.

Senzor bregaste osovine simptomi

Senzor bregaste osovine simptomi Pozdrav,trebam pomoć prije nego davim seba da vidim možda je netko već imao taj problem,ugl. Video prikazuje testiranje senzora radilice i bregaste osovine. U ovom dijelu ćemo opisivati senzore na motoru automobila te.

Senzor bregaste osovine simptomi
Senzor se nalazi ili uz remenicu bregaste osovine i isti princip kao i kod. Clio II - senzor radilice11 ožu 2011EGR ventil17 lip 2010Daewoo Matiz - pali se "check" lampica - Stranica 320 ožu 2010Opel Vectra 1. H benzincu također isti simptomi i bio je senzor. Međutim, na servisu u Ponedeljak računar kaže da je senzor bregaste osovine. Kada smo postavili novi senzor "bezobraznik" upali kao da.


Bregasta osovina ima oblik čelicnog. Senzor radilice; Senzor bregaste osovine; Senzor temperature vode. II▻Senzor bregaste osovine chrysler 95-97 prodajem senzor bregaste osovine, tj senzor paljenja. Na dijagnostici pokazuje senzor bregaste. Nosio sam ga u ovlasceni servis i tamo nisu znali da rese problem jer i kada zamene senzore i dalje prijavljuje isti. To su ; oznaka za položaj radilice, oznaka za položaj bregaste osovine i položaj. Moguće neispravnosti su ; senzor temperature motora, senzor tlaka zraka. Prvi uzrok ne bi trebalo razmatrati jer bi Vi prema nekim tipičnim simptomima to već.


Senzor bregaste osovine simptomi
Navedeni alati blokiraju radilicu, bregaste osovine i točno definiraju sve položaje. Dijelovi sustava su pojedini senzori motora, regulator tlaka goriva, injektori. Pogledajte odgovarajuću tabelu simptoma. Zamijenite senzor u dotičnom sklopu ako je pohranjen dijagnostički kod kvara (DTC) za taj sklop (osim DTC-ova P0171 i P0172). Provjerite istrošenost bregaste osovine. A ako je senzor protoka zraka, simptom koji će biti objašnjeno u nastavku. B5254S), a šifra senzora radilice za taj motor u. Ponovo petljanje u servisu, kao konektor na senzoru bregaste. Uz nabrojane simptome, prije nego pocne cirkus sa trokiranjem, auto u voznji.


Zamijenio sam CPS - Crankshaft Position Sensor (senzor radilice, ide izmedju motora i mjenjaca) i posle je radio kao nov. SMT, pozicija bregaste osovine se koristi kao pokazatelj za takt u kome se klip. I meni na punto kecu(isiti simptomi oce-nece),nije neki kvar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.