nedjelja, 1. siječnja 2017.

Sprej za čišćenje karburatora

Sprej za čišćenje karburatora Jeftin i brz način čišćenja i obnove karburatora i mašina. Sprej za čišćenje karburatora 340 gr. Evo otac mi ga je kupio,maloprodajna cijena je 32 kuna i moram priznati da super odradi svoj posao,s njim sam očistio 4-5 karburatora i još ga.

Sprej za čišćenje karburatora
Poseduje jedinstvenu smešu rastvaraća koji. U gepeku sam nasao neki sprej za ciscenje karburatora ( istocno nemacki ). Ljudi da ne poverujete kako je taj sprej odradio posao na mom. Jedno od najjačih sredstava ove vrste na tržištu.
Sprej za čišćenje karburatora
Prodire i otapa prljavštinu, mulj, čađ i taloge na površini karburatora.


Visokokvalitetan sprej za čišćenje spoljašnjosti i unutrašnjosti karburatora bez rasklapanja. Uputstvo za upotrebu: Motor treba da je hladan. Polica za izlaganje sprejeva za slikanje za 50 sprejeva 3. Primenjuje se na svim delovima sistema. Wurth sredstvo za čišćenje karburatora optimizuje rad karburatora, smanjuje potrošnju goriva i povećava snagu motora. Specijalni visokoefikasni čistač za. Availability:out of stock 0 item(s). Za motore sa karburatorom: Za čišćenje vidljivih delova: Skinite filter za vazduh, i pokrenite motor.

Sprej za čišćenje karburatora
SPREJ ZA ELIMINISANJE NEČISTOĆA SA KARBURATORA.


Znam da je bila i slika spreja, a cijena je bila za nekoliko komada. Imao sam stari sprej za čišćenje karburatora i odlično je poslužio. Servis bez čistača kočnica, kontakt spreja ili keramičke masti je poput. Koristi se za brzo i efikasno čišćenje karburatora, leptira gasa, brizgaljki, EGR. Sredstvo za čišćenje regulatora gasa i karburatora univerzalan je. IPONE 750ml - sprej za čišćenje karburatora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.