četvrtak, 19. siječnja 2017.

Tomos paljenje 6v

Tomos paljenje 6v II▻Paljenje za Tomos 6v prodajem paljenje od tomosa apn-a 6v17w paljenje je jako. Imam tomos 4 i dobio sam pločice elektronike 12v i 6v s bobinom na. Kompletan magnet 12v elektronski cijena 200kn.

Tomos paljenje 6v
Znaći jel moguće na 12v pločici za paljenje staviti npr. Tomos je godinama ugrađivao u sve svoje motore paljenje od 6V. Kako je najbolje nastelovati paljenje , ja nikad nisam imao problem sa. GMT, što u prevodu za tomos klipnjače iznosti 19 stepeni pre.
Tomos paljenje 6v
Namotaj svetla za tomos 6v crno paljenje.


Aukcija "TOMOS ISKRINO PALJENJE 6V" je arhivirana. Strelicama na jednoj od slika obeležen nedostatak - odlomljena mini ručica za paljenje, sve. Tomos paljenje zamena za ukrasni stalak 1700 din 1. Tomos ima prilično kvalitetno paljenje, s jakom iskrom, i ne znam što bi. Otvorio sam ovu temu za sve vlasnike i ljubitelje tomosa. V), ali sam na sugestiju majstora koji mi je radio motor. Sustav paljenja: Beskontaktni, thyristorski.


Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i poslova u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori.

Tomos paljenje 6v
Gemos - prodaja rezervnih delova Tomos. U pitanju je Iskrino crno paljenje 6V. Naime, radi se o Tomos Automaticu A3MS iz 1981. Montiran je i novi originalni ispuh, te novi Bing rasplinjač, Iskrino paljenje 6v 17w …sjajno! Bobina 6V crno Bosch paljenje China Zoom. Platine Tomos, Agria Šifra proizvoda: 020PRO.


Anker ploča Agria Šifra proizvoda: 044PRO Opis: Bosch sistem. Opširnije: Prodajem platinsko paljenje za Tomos motore, jačine 6V. Ostalo se vidi na slikama, uz paljenje dolazi i bobina. Dali ima netko za prodati paljenje za APN-a, 6V iskrino. BT- poklopac paljenja 100kn (bez natpisa) "tomos" paše na ATX, CTX i 15 SLC -amortizeri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.