ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

Vanbrodski motori honda

Vanbrodski motori honda HONDA BF 50 LRTU nastavljamo s akcijom po 45. NOVA uputstva za korištenje HONDA VANBRODSKIH MOTORA u gami od 2,3 do 250 KS možete. Dva suzukia po 6 ks kratke osovine 350 € svaki ,,,,Honda kratka osovina 350.

Vanbrodski motori honda
BF 115, BF 130, BF 135, BF 150 VTEC. Honda Vanbrodski Motori : Potrošnja BF 40 ks - 14. Kod kupnje motora prvo gledaj na to koliko imaš servisa za njega tamo gdje ljetuješ.


Honde su na jako dobrom glasu, malo se kvare. Honda Marine Srbija, vanbrodski motori, servis vanbrodskih motora, zimovnik za camce. U svijetu vodeći kod 4-taktnih motora, te najduže iskustvo u proizvodnji i predstavljanju 4-taktnih motora. Yamaha, Evinrude, Tohatsu, Honda, Parsun. Da li je istina da Honda 20 ks troši manje za 20-30% goriva od Yamahe iste snage. Ali tvoj ALU čamac je jako lagan i nizak i očigledno pogodjen za tvoj motor! Kao prvo, sa samo 162,6 kg to je najlakši motor među.


Veliki izbor polovnih i novih vanbrodskih motora za plovne objekte. Prodajem motor HONDA 25 KS, 2005 godište, kratka osovina. Cjenik SUZUKI MARINE vanbrodskih motora.

Vanbrodski motori honda
U nastavku pogledajte ili preuzmite cjenik SUZUKI MARINE vanbrodskih motora: Powered by. Naravno da će te trgovac nagovarati da kupiš četverotaktni - pa on želi prodati skuplji motor, a ne jeftiniji. Voda je život, opuštanje i avantura. Biti na pučini posebaj je osjećaj, stići na pučinu pomoću Honda 4-taktnog motora, osjećaj je sigurnosti. Mali vanbrodski motori čiji je sinonim sada već legendarni Tomos 4 mogu se susresti na.


Mercury izvanbrodski motori građeni su za pouzdanu i dugotrajnu učinkovitost. Jedan od nasljednika sveprisutnog Tomosa svakako je Honda BF 5.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.