subota, 4. veljače 2017.

Boja konjaka kombinacije

Boja konjaka kombinacije Mislile ste da je zima rezervirana za monotone i dosadne odjevne kombinacije? Ove Zagrepčanke su dokaz da i zimi možete izgledati zanimljivo i jaaaako chic! Izgleda kao da se djevojke ne žele skinuti iz ljetnih kombinacija, ali jednim komadom accessoiresa ipak žele prizvati jesen.

Boja konjaka kombinacije
Zima je opasno zakucala na vrata, no to nije spriječilo naše fashionistice da prestanu razmišljati o trendi kombinacijama u kojima će prošetati centrom Zagreba. Danas smo dodatke u boji konjaka ukombinovali u jednu od nama najdražih kombinacija boja za zimu – sa tamno plavom i bordo nijansom ili bojom crnog vina. Voditeljica Antonija Mandić nosi visoke klasične čizme boje konjaka u jednostavnoj dnevnoj kombinaciji s trapericama i dužim kaputom.


Posts about boja konjaka written by sunday playground.

Boja konjaka kombinacije
Osim što su upečatljivog i chic izgleda, također su udobne i nosive na razne kombinacije. Topla i raskošna boja konjaka na torbama već je predstavljena kao hit, ali nosit ćemo je i sada, u novoj sezoni. Prolećne dane možete da učinite jednostavno šik uz pomoć sjajne kombinacije teksasa i. Savršene kombinacije u tri različite boje: boja konjaka, mint boja i crna boja. Ne trebate puno razmišljati, jer sve tri kombinacije odišu harmonijom i elegancijom. Smeđa, crna, siva, žuta, kaki, boja konjaka i atraktivna bordo crvena dio.


Danas posebno volimo romantične bijele haljine ukrašene decentnom čipkom i volanima, a spojene s torbama u boji konjaka. Dvobojne kombinacije i igra brušene i glatke kože klasičnim torbama daju novu. BOJA KONJAKA – Umjesto crne ili sive, odlučite se za torbu.

Boja konjaka kombinacije
U H&M-ovoj ponudi nude se ruksaci i velike torbe za šoping u boji konjaka, dok su u. Ove torbe sjajno će izgledati u kombinaciji sa zvoncarama ili džinsom. Modne blogerice preporučuju: Torba boje konjaka nosi se i ovo ljeto. Iako se uglavnom kupuju crne torbe, torbe ostalih boja su takodje popularne. Radi se o raznovrsnoj boji koja obuhvata i nijanse bež, braon i boje konjaka.


Stan se nalazi u Varšavi, a boje i korišteni materijali učinili su da prostor izgleda puno veći nego što zapravo jest.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.