subota, 4. veljače 2017.

Rtl anketa izbori

Rtl anketa izbori U ekskluzivnoj RTL anketi stigli smo do finala, pretposljednje, II. Večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas donosimo rezultate i analizu cijele ankete, a objavljujemo i posljednju, prestižnu prvu izbornu jedinicu. Napetost je na vrhuncu - danas i sutra ćemo u RTL-u Danas objaviti rezultate RTL ankete za posljednje dvije izborne jedinice i tjedan dana. Pročitaj i ovo Andrej Plenković HDZ izbori rtl anketa SDP Zoran. RTL je objavio rezultate i za X. VELIKA PREDIZBORNA ANKETA: Narodna koalicija uvjerljivo vodi u. Prema anketi RTL-a, najviše Slavonaca glasovat će za HDZ (39,5%) dok će za SDP-ovu. RTL televizija večeras je objavila rezultate predizbornog istraživanja za III.


Izbori 2016 - najnovije vijesti. Točno pola godine nakon što smo izišli na birališta najpopularnija riječ nije reforma već opet izbori. Zato donosimo prvo i najveće istraživanje u. Donosimo vam najnovije rezultate ekskluzivne RTL ankete o predstojećim izborima koju provodimo na najvećem reprezentativnom uzorku od čak 10. Danas su u RTL-u Danas objavljeni konačni rezultati istraživanja preferencija birača po izbornim jedinicama. Hrvatska demokratska zajednica u X izbornoj jedinici osvaja 7 mandata (36,6 posto), jednako kao i na parlamentarnim izborima 2015. Virovitičko-podravsko i Osječko-baranjsku županiju. Ekskluzivna RTL anketa na najvećem uzorku od čak 10.


Izlazna anketa ponovno se pokazala pouzdanom me. Prema rezultatima ekskluzivne RTL ankete, koju je provela agencija Promocija plus, čak 88,8 posto ispitanih smatra kako je dosadašnji način. Usporedili smo rezultate dviju anketa rađenih po izbornim jedinicama, onu 2X1 Komunikacija i RTL-a te rezultate izbora 2011. Rezultati su ovo ankete RTL-a koju Promocija plus provodi za RTL i Jutarnji list. Velika anketa: SDP pobjeđuje u II. Agencija Promocija plus provela je za RTL anketu rezultata. Milanović u Lici, sigurno dolaze neki izbori! HDZ bi da su izbori danas dobio 39,5% glasova, Narodna koalicija predvođena.


Ukupno čak 95 posto ispitanika želi da se izbori održe ove godine, dok manje. Evo tko je u prednosti nakon anketa u šest izbornih jedinica. Kao i prije prošlih parlamentarnih izbora Jutarnji list i RTL provode istraživanje preferencija glasača po izbornim jedinicama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.