četvrtak, 2. veljače 2017.

Boja svjetla u kelvinima

Boja svjetla u kelvinima Svjetlost koju isijava žarulja ima intrinzičnu boju. Poznata je kao boja svjetlosti i određena je temperaturom boje u Kelvinima (K). U stvari, Kelvin skala ide unatrag: što je viša temperatura boje, boja svjetla je hladnija, a što je niža temperatura boje, boja svjetla je toplija.

Boja svjetla u kelvinima
Zapravo, samo su dvije: a to su da el. LED žarulja moramo obavezno uzeti u obzir boju svjetla izraženu u Kelvinima (K). Konkretno, kod stambenih prostora preporučljivo je birati topliju boju svjetla jer tako smo evolucijom naučili – u večernjim satima kad nam je. Temperatura boje je karakteristika vidljive svjetlosti koja ima važnu.


Boja svjetla u kelvinima
Nijanse od žute do plave izražene u Kelvinima. Xenonske žarulje 6000K daju prirodnu svjetlost. LED tehnologija nudi veliku ponudu boje svjetla kod žarulja od. Lux (lx) – mjerna izvedena jedinica za jakost svjetlosti u Međunarodnom sustavu. Digitalna fotografija je u prednosti pred analognom fotografijom u boji kod koje. BOJA SVJETLA Boja nije fizički, nego psihički doživljaj potaknut fizičkim uzrokom. Za klasifikaciju raznih vrsta bijelog svjetla koristi se pojam "temperatura boje".


Ta temperatura boje mjeri se u Kelvinima (K). Kelvin (K) je osnovna mjera SI termodinamičke temperature, jednaka je 1. WARM WHITE ili TOPLO BIJELA 2700K-3000K - Koristi se najviše u domaćinstvu u prostorima gdje se najviše boravi npr. COOL WHITE daje neprirodnu boju svjetla koje emitira plavkastu boju. E ovako zanima me koje su boje svjetla u akvariju najbolje. U ponudi nudimo žarulje s 80 lm, 90 lm, 200 lm, 400 lm, 600 lm, 1000 lm i 1800 lm. LED žarulje s više crvene boje pružaju topliju svjetlost koja je idealna za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.