četvrtak, 2. veljače 2017.

Pumpa goriva fiat punto

Pumpa goriva fiat punto Pumpa goriva za Fiat Punto, Godište: 99-10. II▻Fiat punto 1, pumpa goriva rabljena prodajem Fiat punto 1, pumpu goriva rabljeno komplet prodajem za. II▻pumpa goriva za fiat punto mk1 prodajem pumpu goriva kompletnu sa kučištem i mjeračom.

Pumpa goriva fiat punto
PUMPA GORIVA Prodaje se pumpa goriva u kompletu sa plovkom za Fiat. Pumpa da li radi možeš da proveriš tako što ćeš da otvoriš poklopac. Izdao me moj sporting sinoc - Punto mk.


Pumpe goriva u današnje vrijeme su električne i najčešće se nalaze u.

Pumpa goriva fiat punto
Kod Fiata se zbog slabog kontakta i spojeva ,znalo dogoditi da dio. Postovani, koji su znaci da je pumpa za gorivo pri kraju i da treba da se menja? Jel to do pumpe goriva ili je nesto drugo? RENAULT pumpa za gorivo 16V Clio II 98-99 1,2-2,0, 96-99 Twingo 1,1 1,0 00 -, 743. Stoga, majstori preporučuju da se ponekad očisti pumpa. II, verovatno odgovara za još neki fiatov model, ispravna, sa regulatorom pritiska i plovkom. Ima li neka caka kod zakljucavanje spremnika goriva, buduci da ga nikako ne mogu zakljucati.


Pedala kocnice je tvrda jer u tom momentu pumpa servo kocnice ne radi na ispravan nacin. Rabljene pumpe goriva za fiat vozila.

Pumpa goriva fiat punto
Ne mogu ga upaliti te sam posumnjao na pumpu goriva. Tada se posle davanja kontakta ne čuje zvuk pumpe za gorivo (naravno ovo sam uočio postskriptum). Da li je to moguće s necim zakrpat, odnosno jel neko uspjesno to. Pumpa je ispod zadnjeg sedišta, na podu ispod poklopca. Možeš skinuti i onaj poklopac na limu poda, pa ako ti je ostalo malo goriva u rezervoaru, lako se skida pumpa ili bar može odzgo da se.


Trenutno nema predmeta "fiat ili punto ili 1 ili 2 ili 8v ili pumpa ili za ili gorivo" Prijavom na sledeći link možete dobiti obaveštenje kada se predmet koji tražite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.