utorak, 14. veljače 2017.

Drinkopoly gdje kupiti

Drinkopoly gdje kupiti Stvorena je u svrhu zabave i ne zahtijeva konzumaciju alkoholnih pića. Na ovaj način reklamira se najnovija društvena igra na našem tržištu - Drinkopoly, pomalo bizarna inačica Monopolyja, u kojoj je obavezno. Igra koje ćete se mutno sjećati….

Drinkopoly gdje kupiti
Od lipnja 2010 u prodaji možete naći novu društvenu igru "Drinkopoly", a jedini cilj igre je dobro zabaviti igrače. Igru je trenutno moguće kupiti. Ovo je modificirani oblik drinkopoly-ja odnosno cugopolia. Gdje kupiti u Zagrebu igru: Settlers of Catan na hrvatskom?


Drinkopoly gdje kupiti
Iako ste, čitajući naslov ovog članka, vrlo vjerojatno pomislili da će te konačno saznati na kojem mjestu možete kupiti ovu društvenu igru morat. Drinkopoly je možno kupiti tukaj - Drinkopoly, imeli so ga tudi na. Izdavač, Kreativni događaji doo. Jedna osoba može kupiti maksimalno dva kupona za ovu ponudu, jedan za sebe i jedan na poklon. Ponuda se odnosi na društvenu igru Drinkopoly. Zanima me če ve kdo kje dobit slovensko verzijo igre za sprintat skupaj s karticami.


Imamo naročen s kolegi Cugopol ampak ju3 nebo prišu. Začenja se akcija 40 dni brez alkohola. Slovenci na leto spijemo 11 litrov čistega alkohola.

Drinkopoly gdje kupiti
Sve ponude - Drinkopoly+Vino+Majice. Ja sam vidio u tiskari :) Tiskano je u istoj tiskari gdje i Maldoria. Dizajn igre je profesionalan, ali o. Za neki od proslih rođendana od cure san dobila drinkopoly ( da je vise ne pilan sa pict. ) - dakle dovoljno je rec da na kutiji piše društvena igra. Je igra, ki interakcijo, spogledovanje in zabavo dviguje na povsem nov nivo.


Priče Marka Gregura klasične su. Gdje se u Sarajevu moze kupiti prirodni, cijedjeni sok od nara (sipka) i koliko. Društvena igra koje se ne želite sjećati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.