ponedjeljak, 6. veljače 2017.

Igre za 4 igrača

Igre za 4 igrača Igre za 4 igrača Super uzbudljiva borba tenkovima za 2 ili 3 igrača. Besplatne online zabavne igre i igrice. Za najmlađe igrače pripremili smo najbolje flash online igre za djecu.

Igre za 4 igrača
Fudbal u 4 igrača je igrica u kojoj morate da držite loptu i pokušavate da ne padnete. Može je igrati do četiri igrača na jednoj tastaturi. Ovo je malo drgčija verzija popularne društvene igre Čovječe ne ….
Igre za 4 igrača
Escape & play the best 4 players Games online games for free on the planet.
Igre za 4 igrača
Ludo ili Čovječe ne ljuti se je legendarna društvena igra za 4 igrača.


Kontroliraš dva crvena igrača i igraš protiv 2 igrača (računala). Igra klikera sa mnogo opcija i mogucnosti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično4 igrača, 4 gola, radi se o igri: 4 na 4 nogomet. Mozete igrati u single playeru, udvoje, utroje ili je mogu igrati cak cetiri igraca. Za razliku od ostalih "escape" igara iliti mozgalica, u ovoj. Ovde možete naći arkadne igrice, akcione igrice, sportske igrice, logičke igrice, stranica 4.

Igre za 4 igrača
Najbolje besplatne online igre i igrice.


Igre za 4 igrača
Mislite li da ste dovoljno brzo kako bi pobijediti u igri? Pozovite svoje prijatelje i igrajte igre memorije za 2, 3 ili 4 igrača! Zato vam u nastavku donosimo nekoliko odličnih iPad igara koje istovremeno mogu igrati do 4 igrača na jednom tabletu. Klikni ovde da bi igrao igricu Bloons Player Pack 4 sada. Mi nudimo najbolje besplatne igrice i mi dodajemo 10 novih igrica svake nedelje. Igra Gun Mayhem Redux - Igra za dva igrača. Igraj najbolje Web igre za Dva Igrača.


Bomb it 4 ili bombardiraj ga - Vješto nadmidri protivnika i uništi. To su: - Super Smash Bros Melee - Mario Power Tennis -. DOUBLE IN- Za jednog igrača se uključuje jedan kredit, maksimalno mogu igrati 4 igrača, dakle uključuje se 4 kredita. Eto, upotpunivši kolekciju od 4 gc kontrolera tražim igre za 4 igrača na kjubu. Snježna kraljica je okrenuo sve na ledu, a sirene su u opasnosti. Igra se igra kao standardi 301 u 15. Igraće su konzole oduvijek znale pružiti zabavu većem broju igrača za istim TV. Igranje u dvoje ponovno je u trendu, a s ovim PlayStation 4. Spoji 4 je igra za dva igrača koji naizmjenično stavljaju pločicu svoje jedinstvene. Cilje je naravno dati protivniku gol i obraniti svoj.


Na početku igre oba igrača imaju 21 identičnu pločicu jedinstvene boje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.