utorak, 28. veljače 2017.

Kompresor za pumpanje auto guma

Kompresor za pumpanje auto guma Treba pravi kompresor ako ćeš doma pumpat,ima Einhell u koferu za. Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Zračni kompresori - Ekskluzivni Conrad proizvodi, 100% sigurna kupovina, 30 dnevna garancija na zadovoljstvo, brza dostava, bezplatno tehničko savjetovanje.

Kompresor za pumpanje auto guma
Aauto-kompresor za pumpanje guma 12v-15a max. Ja sam prosle nedelje kupio Einhell-ov kompresor za pumpanje guma (12V- prikljucak na upaljac u autu) probao sam ga pre dva dana i vrsi. Einhell auto kompresor BT-AC 12V koristi se za naduvavanje guma automobila, motora i bicikala, loptica i malih vazdušnih kreveta i sl.


Kompresor za pumpanje guma, Tomislav S.

Kompresor za pumpanje auto guma
NOVO SA GARANCIJOM OD 24MJ MOGUĆNOST IZDAVANJA R-1 RAČUNA. Kupuj povoljno Zračni kompresori online na Zračni kompresori. Auto uticnica pretvarac napona 12v na 200w. Reč je o manjim i mobilnim uređajima koji se često napajaju i na 12. Manometar do 18 bar,; Radni pritisak max. Prenosni uređaj za pumpanje guma Sealey mini kompresor 12V.


Pneumatski alat, pumpanje guma, snadbevanje vazduha pri radovima pod vodom, za. Snimio sam kompresor za duvanje guma koji radi na ovom principu, ko jos da se zeza sa noznom pumpom. NOVI MODEL RASPOLOŽIV POD ŠIFROM 24051.

Kompresor za pumpanje auto guma
Probušeno mjesto nije se zatvorilo niti na tren, a auto je ostao tužno sjediti na felgi. Na benzinskim pumpama je upitno postoji li upotrebljiv kompresor za napuhavanje guma, pa sam odlučio kupiti sebi nešto pristojno od ovoga. Može se koristiti za pumpanje guma, sportskih rekvizita i drugih proizvoda.


Jednostavno i brzo napuhati gume , zračnih madraca, gumenim čamcima i. KOMPRESOR ZA PUMPANJE GUMA NA 12V AUTO PUNJAČ.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.