utorak, 28. veljače 2017.

Porezna uprava povrat poreza

Porezna uprava povrat poreza Zdravko Zrinušić, pomoćnik ministra, ravnatelj Porezne uprave RH. Obavijest o mogućnosti plaćanja paušalnog poreza na dobit neprofitnim osobama koje. Sukladno ranijim najavama danas 03.

Porezna uprava povrat poreza
Porezna uprava je započela sa procesom izvršenja povrata poreza na dohodak. POREZNA UPRAVA: Ovo je plan povrata poreza za sljedeći tjedan. Fiktivnom prodajom zlata do 19 milijuna kuna povrata poreza. POREZNA uprava (PU) danas je započela s procesom povrata poreza na.
Porezna uprava povrat poreza
U ponoć istječe rok za godišnje prijave poreza na dohodak.


U Poreznoj upravi procjenjuju da će se broj prijava i iznos povrata više uplaćenog poreza. Više od 700 tisuća građana obveznika plaćanja poreza na dohodak do kraja lipnja mogu očekivati privremena porezna rješenja, temeljem. Na adrese građana ovih dana stižu privremena porezna rješenja o utvrđivanju godišnjeg poreza na dohodak za 2015. Pretraži porezna uprava i pronađi tvrtke, brojeve telefona te napiši ili pročitaj komentare na Imenik. Zato je porezna uprava uputila poziv roditeljima da se jave Poreznoj upravi ako njihovo dijete nema svoj račun na koji bi mu se uplatio povrat. Prema ranijim procjenama iz Porezne uprave, iznosi povrata više.


Za navedenih 67 posto poreznih obveznika izvršen je povrat u ukupnom iznosu od 679,32 milijuna kuna, odnosno isplaćeno im je 69 posto od. Rješenja o porezu na dohodak za prošlu godinu malo kasne, no to nije toliko bitno - ono što je najvažnije, da će svima povrat poreza biti.

Porezna uprava povrat poreza
Isplata povrata poreza na dohodak za 2015. Dobitkom najveće novčane nagrade, koja iznosi 25. Padom Vlade dogodili su se različiti zastoji u državi, a velikom broju građana posebno je uočljivo bilo kašnjenje rješenjâ Porezne uprave o. U novije vrijeme moderne i suvremene države primjenjuju sve više poreza. Dohodak za koji se obvezno podnosi porezna prijava (Obrazac DOH).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.