petak, 3. veljače 2017.

Lektira za 2 razred ružno pače

Lektira za 2 razred ružno pače Pače su omalovažavali i zlostavljali zbog toga što nije vjerovao u sebe. Likovi: ružno pače, mama Patka, bakica, mačka, pas, labudovi. Postavite ovu prepričanu lektiru na Vaš sajt ili forum.

Lektira za 2 razred ružno pače
Učenicima su bajke propisana i obvezna lektira. Hansa Christiana Andersena obrađuju se u drugom razredu. Kao što je od ružnog pačeta postao divan beli labud, tako će i od žgoljavih devojčica i. Ipak, kao i svaka majka, ubrzo je zavolela svoje veliko, ružno pače, pa ga je vodila i hranila kao i ostalu decu.
Lektira za 2 razred ružno pače
Divno je bilo u polju: ljeto u punom jeku, pšenica se zlati, zob zeleni, sijeno po.


Natašom Svoboda Arnautov došao je u. Od mnogih čuda s Andersenom jedno je potrebno posebno istaknuti: onoga. Ružno pače u nižim razredima osnovne škole, Život i škola br. Razlikovalo se od svojih sestara i braće jer je bilo veliko i ružno. Očiju punih suza i sa strahom u srcu da nikad neće biti voljeno, ružno pače pobježe iz svog. Мама патка их је са поносом гледала, чекајући да се из последњег. Terezija Zokić: LEPTIRA 2: radna bilježnica za lektiru u 2. Ova klasična dječija knjiga bajki je u programu lektire za II razred osnovne škole.


Lektira za 2 razred ružno pače
NASTAVNA JEDINICA: Kratka priča – bajka, obrada lektire. Andersen – izbor bajki Plavi sanjar; Autor: Dobrica Erić – izbor poezije Bajka o riba. Dio lektire za osnovnoškolce i srednjoškolce u budućoj. Edukativni CD Čista Petica II namijenjen je učenicima 2. Kao dodatna, zabavna provjera znanja iz hrvatskog jezika i lektire dodan je i zabavni kviz. Komentari članaka-Lektira za drugi razred osnovne škole:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.