petak, 3. veljače 2017.

Lista čekanja sveti duh

Lista čekanja sveti duh Sveti Duh 64, HR-10000 Zagreb, Hrvatska. Ove liste čekanja su nastavak već sačinjenih listi i čine redosljed prijava za prijem. Radi bolje preglednosti lista čekanja je podijeljena u odjeljke. Lista prijema ovisna je o nizu činitelja zbog kojih može doći do pomaka u. Kako bi svi u najkraćem roku mogli doći na red lijepo Vas molimo da se za potreban pregled ili pretragu prijavite samo u jednu zdravstvenu ustanovu, te se. ZAGREB - Mile Mustač u zadnje je tri godine proživio pravi pakao. Još čeka operaciju koljena zbog artroze koljena, koja mu je dijagnosticirana.

Lista čekanja sveti duh
Uspjeli smo smanjiti liste čekanja na niz dijagnostičkih pretraga gdje ne.


SMANJENE LISTE ČEKANJA Rezultat povećanog rada u bolnicama. Svi bolesnici su uvršteni u centralnu listu čekanja Ministarstva zdravstva – link. Tehnička specifikacija za projekt eListi čekanja verzija 7 detaljan opis svih novih. Prosjek dana čekanja, studeni 2011. Projekt je to skraćivanja lista čekanja ministra zdravlja prim. Program plus: U tri tjedna liste čekanja smanjene za 12.


Liste čekanja i dalje su duge za pojedine pretrage MR-om, CT-om i. OB Dubrovnik nema liste čekanja.

Lista čekanja sveti duh
Moguće dulje liste čekanja zbog Zakona o fiskalnoj odgovornosti. Projektom smanjenja lista čekanja u bolničkim zdravstvenim ustanovama. Lista čekanja je oko godinu dana, a jedna uputnica uključuje. Utvrđeno je da su najčešći razlozi za duge liste čekanja loša. Ne želim nikoga okriviti, ali zatekli smo da se liste čekanja prate.


Zbog toga liste čekanja na presađivanja u Merkuru nisu preduge. Idem baciti pogled na liste čekanja po bolnicama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.