srijeda, 15. veljače 2017.

Mini maltezer veličina

Mini maltezer veličina Ako meni ne virujete i dalje nastavite govoriti da postoje mini maltezeri i oni ostali, obratite se njima, oni će vam reći kako stvarno stvari stoje. Prosječna veličina naših odraslih pasa, predaka ovih štenaca kreće se. Ti isti upotrebljavaju terminologiju „mini maltezer“ samo kako bi kupca.

Mini maltezer veličina
Temperament i najizraženije osobine maltezera. Lobanja im je široka i pljosnata, a njuška je veoma dugačka u odnosu veličinu glave. FCI standardima, a po njoj postoje tri vrste ovog psa: mini, srednji i veliki. To je samo okvirna dobna granica, a zavisi o veličini pasmine, o mliječnosti kuja koje hrane leglo, te o njenom prihvaćanju.
Mini maltezer veličina
Karakteristike, ishrana, osobine, karakter, veličina, visina, težina, životni.


Maltezeri imaju meku, dugu, bijelu i svilenkastu dlaku (neki maltezeri imaju uši boje svijetlog limuna), crnu njuškicu i duboke crne oči, koje se kriju ispod šiški. Patuljasti maltezer bi, u gornjem smislu, bio 'pas sa greskom', pas koji nije. Odgovarajuća veličina odjeće se određuje mjerenjem duljine leđa od vrata do korjena repa. Maltezer je divan, pametan mali pas, neiscrpne energije. Pri mjerenju je važno da pas stoji uspravno. Koji u svojoj ponudi imaju hranu prilagođenu dobnoj kategoriji i veličini vašeg ljubimca Premium i Superpremium hrane će u potpunosti.


Povijest maltezera počinje sa starim pitanjem: "Da li ova pasmina potječe s otoka Malte. Sigurna sam da sa izborom maltezera unosite prefinjene emocije u svoju porodicu. Jedan deo prostora, primeren njegovoj veličini , trebao bi da bude sa. MALTEZER - jedna od najpopularnijih pasmina u Hrvatskoj. Postoje četiri veličine pasmine, a karakterizira je kratka, kovrčava dlaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini maltezeri su idealni psi za život u stanu. Iako su zbog svojeg karaktera prikladni ljubimci u obiteljima koje.


Maltipoo je nastao križanjem maltezera i pudlice, nudeći vlasnicima. Budući da je to mini pasmina, jede malo i idealan je ljubimac za stan, a ako idete s. Privržen je i obožava malu djecu, no klinci moraju biti oprezni jer je maltezer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.