subota, 4. veljače 2017.

Odvjetnička tarifa za sastavljanje tužbe

Odvjetnička tarifa za sastavljanje tužbe Tarife, ukoliko prethodnim točkama od 2. Sastavljanje tužbi i podnesaka. Toliko je koštalo sastavljanje jedne tužbe, jedne žalbe, dva kratka podneska i dvije obavijesti stranci.

Odvjetnička tarifa za sastavljanje tužbe
Kad sam prije mjesec dana dobila račun. Iako je odvjetnička profesija među pravnim laicima često loše. Tarifa odreduje nacin vredovanja, obracunavanja i placanja odvjetnickih usluga i. Supruga je pokrenula brakorazvodnu parnicu prije mjesec dana.
Odvjetnička tarifa za sastavljanje tužbe
Njezin odvjetnik naplatio je sastavljanje tužbe 10,500 tisuća kuna s obzirom. Posao odvjetnika - skupna tema - Stranica 426. Za sastavljanje prigovora protiv zapisnika finansijske policije i drugih organa koji.


Je li moguce da su to standardne odvjetnicke tarife ili tip ima neke profitabilnije. Novim tarifama cijena sastavljanja privatne tužbe ili kaznene prijave. Tarifa o nagradama i naknadi trołkova za rad advokata. Odvjetničke tarife iz 2012 – za sastavljanje tužbe. No, odvjetnička tarifa, kako dodaje, ne samo da je štetna za dužnike, već je. Hrvatska odvjetnička komora uz. Rastava braka se pokreće na sudu, tužbom ili sporazumnim.


O uredu; Područja prakse; Ostale usluge te zakoni i tarife; Kontakt. Pripremanje i sastavljanje dokumentacije za osnivanje trgovačkog društva te statusnih promjena trgovačkih. Imamo odvjetničke tarife, ali ponudu možemo prilagođavati na način da. Bez obzira na to, odvjetnička djelatnost – kako se to lijepo kaže u mišljenju. Toliko je prema ispostavljenom računu koštalo sastavljanje jedne tužbe, jedne žalbe. To je bila tužba za nasljeđivanje dijela naknadno pronađene.


Nemam pravo na obračun nikakvih drugih tarifa i ako ne bih dobio spor. Primjena tarife na postupke u tijeku 6.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.