subota, 4. veljače 2017.

Povratna naknada za staklene boce

Povratna naknada za staklene boce Novim pravilnikom ukinuta je povratna naknada za ambalažu od mlijeka i. Postojeće povratne naknade za boce i limenke od PET-a, stakla i. Povratnu naknadu koju plaćaju kao stimulativnu mjeru kojom se potiče posjednik da otpadnu ambalažu od pića preda prodavatelju koji u svojoj ponudi ima.

Povratna naknada za staklene boce
Sustav povratne naknade je način prikupljanja aluminijske, staklene i. Zanima me da li ja kao kupac kada kupim npr. Povratna naknada predstavlja naknadu za ambalažu za alkoholna. UKIDA SE POVRATNA NAKNADA Evo do kada još možete dobiti 50 lipa za boce mlijeka.
Povratna naknada za staklene boce
Meni nije jasna uopće ta priča oko povratnih naknada, otkupa i ostalog. Odvoz plastičnih i staklenih boca i limenki?


Pravilnik o ambalaži i ambalažnom otpadu - Narodne novinenarodne-novine. PET boce, staklene boce za jednokratnu upotrebu i Al-Fe limenke u. Ova naknada se ne plaća za povratnu ambalažu. Plaća se na nepovratnu ambalažu (staklo, PET, AL i FE limenke). Kada potrošač vrati ambalažu trgovcu na malo, ovaj mu isplaćuje 0,50 kn po boci. Djakovacki Selci - Mljekari u znak prosvjeda zbog. Od rujna bez 50 lipa za vraćenu bocu mlijeka.


Povratna naknada za staklene boce
Plíˇl boee` staklene boce za _jednokratnu upotrebu. Boce za koje se obračunava su posebno označene. Naknada se zaračunava na svaki proizvod koji ima npr. UPRAVA ZA PROCJENU UTJECAJA NA OKOLIŠ I ODRŽIVO GOSPODARENJE OTPADOM. Sektor za održivo gospodarenje otpadom, planove. Danas sam u dućanu platila 1 kn za plastične boce, 50 lp za bocu od. Sve nove (i postojeće) boce moraju biti registrirane.


Nakon što pravilnik stupi na snagu, boce od mlijeka, jogurta i drugih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.