ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Registracija vozila sarajevo na rate

Registracija vozila sarajevo na rate BiH, bilo da se radi o novom ili polovnom vozilu. Unicredit Banke do 12 rata,Intesa San. Agencija za registraciju, osiguranje i odrzavanje automobila.

Registracija vozila sarajevo na rate
Cuo sam da registraciju vozila na rate radi firma PROEX koja se. Registracija: Putnička vozila - BIHAMK. Tehničkom centru BIHAMK-a na Ilidži može se plaćati na rate putem.


Najjeftinija registracija vozila Sarajevo.

Registracija vozila sarajevo na rate
Napomena: Sve navedene podatke možete pronaći u saobraćajnoj dozvoli Vašeg vozila. Garantujemo najjeftiniju i najjednostavniju registraciju i prevod vašeg vozila. Auto-osiguranje na rate vam omogućava da registraciju vašeg vozila realizujete uz vrlo povoljne uslove, jednostavnu proceduru i kratko vrijeme realizacije. Kanton Sarajevo, Zeničko-Dobojski Kanton, Tuzlanski Kanton. UPUTSTVO ZA IZRAČUN TROŠKOVA REGISTRACIJE. Nakon izračuna troškova registracije odaberete „IZRAČUN RATE“ koji Vas vodi u novi.


Grad u kojem živi: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Obzirom na krizna vremena u kojim živimo i poslujemo, Triglav osiguranje je odlučilo da svojim klijentima olakša. Osiguranje i registracija vozila na rate No1 Sarajevo.

Registracija vozila sarajevo na rate
Platežna moć vozača u BiH sve je skromnija, o čemu svjedoči i činjenica da registraciju svojih vozila plaćaju i na rate. REGISTRACIJA VOZILA NA RATE BEZ KAMATA : - INTESA SANPAOLO BANKA - RAIFEISEN SHOPING CARD - UNI. U plaćanje registracije vozila na rate spada plaćanje registracije čekovima, platnim karticama i administrativnom zabranom.


Kupljeno vozilo (novo ili rabljeno) vlasnik dovozi u stanicu za tehnički pregled vozila (u daljnjem tekstu: STP). Jedini u Hrvatskoj nudimo registraciju vozila na rate bez kamata i naknada. Prilikom registracije vozila, STP će osim tehničkog. U sklopu naše stanice za tehnički pregled možete obaviti sve.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.