srijeda, 15. veljače 2017.

Stupovi za vinograd prodaja

Stupovi za vinograd prodaja Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: stupovi za ograde. POCINČANI STUPCI ZA VINOGRAD, Služe za izradu nosivih konstrukcija u vinogradarstvu, povrtlarstvu i.

Stupovi za vinograd prodaja
Shema postavljanja vinogradarskih stupova. Sangoi pocinčani stupovi i Bekaert žica. Betonski stubovi za ogradu i maline. Armirano betonski stubovi za vinograde, vočnjake, i ograde.
Stupovi za vinograd prodaja
Stupovi od prenapregnutog betona za vinograde, voćnjake i ograde izrađuju se u više dimenzija. Otporni su na utjecaje atmosferilija, pa se niti nakon 30 godina.


Preuzmite katalog stupova za vinograde, voćnjake, vrtove, zaštitne ograde (PDF). Napomena: Stupovi su prilagođeni visini žice:Visina stupa 2000 mm = visina. Proizvodnja i prodaja betonske galanterije. Naziv: BETONSKI STUPOVI; Kategorija:BETONSKI STUPOVI; Datum: 21. IZRADA BETONSKIH STUPOVA ZA VOĆKE, VINOGRADE,ŽIČANE. Izrada i ostalih dimenzija prema specifičnim zahtjevima.


Impregnirani drveni stupovi za: ograde.

Stupovi za vinograd prodaja
Stup za vinograd Profilirani, metalni i pocinčani vinogradarski stup, debljine. Jel zna tko gdje ima za kupiti kalupe za izradu stupova za vinograd i voćnjak? ARMIRANO BETONSKI STUPOVI ZA VINOGRADE I VOĆNJAKE. Nađite najbolje ponude oglasa za Stupovi Za Ogradu u Hrvatska. Imamo 20 oglasa za Stupovi Za Ogradu u kategoriji Za prodaju.


V, oponaša zvuk ptica grabljivica, te rastjeruje ptice i divljač u voćnjacima i vinogradima Garancija: 24 mjeseca. Prepuštovec 200čhv, uređen vinograd na žici, željezni stupovi, prodaja. Preskoči na odjeljak Rabljeni stupovi za vinograd -.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.