četvrtak, 30. ožujka 2017.

Rampa za invalidska kolica

Rampa za invalidska kolica II▻RAMPA ZA INVALIDSKA KOLICA I SIGURNOSNI POJASEVI ZA INVALIDSKA KOLICA Ručna mehanička rampa ugrađena na stražnja vrata. Ove rampe su idealne za utovar invalidskih kolica. Naravno, rampe mogu se koristiti za mnoge druge svrhe.

Rampa za invalidska kolica
Cijena rabljenih rampi kreće se od 800,00 kn. Vratiti se na: Aluminijumske rampe za stepenice. Sklopive, teleskopske rampe za invalidska kolica, elektromotorna kolica i skutere.


Gruičić, Kristian (2015) Ukrcajna rampa za invalidska kolica prilagođena kompaktnim višenamjenskim putničkim vozilima.

Rampa za invalidska kolica
Rampa za invalidska kolica, nosivost do 200 kg. Aluminijska lagana i izuzetno čvrsta rampa u dva dijela. Navozne trake i rampe za invalidska kolica. Pomoću njih se savlađuju visinske razlike kod stepenica , omogućavaju lakši ulazak invalidskih kolica u razna vo. Ovako izgleda rampa za invalidska kolica u Ministarstvu kulture (FOTO). Ko je genije koji je osmislio ovu rampu za invalidska kolica kod zgrade.


Besplatno postavljanje rampi za invalidska kolica. Gradsko stambeno" preduzeće poziva Beograđane da iskoriste. RAMPE ALUMINIJUMSKE KLASIČNE, TELESKOPSKE I SKLOPIVE se.

Rampa za invalidska kolica
Prodaja stanova, lift, rampa za invalidska kolica, penthaus. Najbolja ponuda i najpovoljnije cene nekretnina - strana 1. Sve u svemu, niko se niz rampu nije spuštao invalidskim kolicima. Nagib rampe nije veći od 5% (1:20), a ako nema uslova za rampu nagiba.


Profesionalna zaštita za kablove u kombinaciji sa vrlo praktičnim rešenjem za kolica i hodanje širine 80 cm. Verzija sa 5 sjedišta od kojih je jedno invalidska kolica; Verzija sa 4 sjedišta od kojih. Jednostavan pristup zahvaljujući dvodelnoj rampi sa ručnim otvaranjem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.