četvrtak, 30. ožujka 2017.

Udruga za zaštitu potrošača rijeka

Udruga za zaštitu potrošača rijeka Rijeka online - službena web stranica Grada Rijeke. U Hrvatskoj djeluje nekoliko udruga za zaštitu potrošača kojima se građani mogu obratiti za pomoć. Država je to prepoznala kroz zakon o zaštiti potrošača, kroz. Novo sociološko istraživanje pokazalo: Riječki studenti su sve manje religiozni. Cijenjeni potrošači, svakodnevno nam se javljaju brojni građani s pritužbama na postupanje modernih legalnih "utjerivača dugova". Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske.


ODVJETNICE U PROSTORIJAMA DRUŠTVA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA.

Udruga za zaštitu potrošača rijeka
Internetsko savjetovalište za zaštitu potrošača. Prema Poslovniku o radu Povjerenstva za reklamacije potrošača, donesenom. Zaštita potrošača od javnog je interesa i osnovna je stečevina civilizacijskog i demokratskog društva. Kao takva u funkciji je osiguranja kvalitete. Jesu li davatelji telekomunikacijskih usluga dužni zaštiti korisnika svojih. ODLUKA O IMENOVANJU POVJERENSTVA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA U. Kao potrošač u Europskoj uniji, imate svoja prava.


TO ZAGREB TREBA NAUČITI OD RIJEKE : Najvažnije činjenice o razdjelnicima ispričane u samo 11 minuta: intervju tajnice Udruge. Udruga “Mijau” već tradicionalno organizira akciju sterilizacije mačaka s 50%.

Udruga za zaštitu potrošača rijeka
Saveza udruga za zaštitu potrošača Hrvatske:. Savez udruga za zaštitu potrošača Hrvatske zatražio je danas da vlada zaštiti siromašna kućanstva i ugrožene kupce koji ne mogu plaćati skupu energiju. Udruga za zaštitu potrošača "POTROŠAČKI CENTAR" sa udrugama partnerima "ROZP". Službene novine Primorsko-goranske županije« broj. Marko Paripović, predstavnik Udruge za zaštitu prava potrošača. Kumičićeva 13, 51000 Rijeka, Croatia.


Vesna Tomljenović, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci – članica. Godine morale organizirati savjetovanje potrošača, što su PGŽ u suradnji s udrugama za zaštitu potrošača organizirali gradovi: Rijeka. Glavni cilj ovog događanja je kaže glasnogovornica Udruge Hana Jurić:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.