utorak, 11. travnja 2017.

Cene cigareta u srbiji 2016 lista

Cene cigareta u srbiji 2016 lista Naslovna Srbija POGLEDAJTE NOVE CENE: Ove cigarete od sada plaćate skuplje. Rovinj” i “Britiš – Ameriken tobako” ova dva proizvođača su u poslednjem trenutku odustala od najavljenog dizanja cena. Pojedine duvanske kuće u Srbiji povećaće cene cigareta od sledećeg meseca za 10 dinara po. Izvor: Večernje novosti nedelja, 12. Poslednje poskupljenje desilo se u julu ove godine, a novo sledi u 12. Cene će biti veće prosečno 10 dinara po paklici. Povećanje cene cigareta sa akcizama znači povećane cene za.

Cene cigareta u srbiji 2016 lista
Filip Moris" povećava cene cigareta od 26.


OVE POŠTE DEŽURAJU NA DAN DRŽAVNOSTI: Pogledajte, spisak po gradovima Srbije. Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o akcizama kojima je predviđeno da se u 2017. Cena istisnula paklu iz džepa: Svaki četvrti pušač u Srpskoj ostavio cigarete. Neprijatna vest za pušače – cigarete u Srbiji od 1. Ističe se da najveći deo maloprodajne cene cigareta u regionu zapadnog Balkana. Ovo je najjeftinija paklica u Srbiji, koja sada košta 170 dinara. A za one s dubljim džepom, najskuplje i najprestižnije cigarete "Sobranie" sad. Srbija neće naglo povećavati cene cigareta, da neće u potpunosti zabranjivati.


Zbog porasta akciza na cigarete pušači u Srbiji moraće uskoro da. Najnoviji rast cena cigareta bio je 1. BiH pokreće reviziju presude protiv Srbije, Bošnjaci dali zeleno svjetlo. Takođe, cene ostalih brendova kao što su Camel, Pall Mall, Winston, Prince, Lucky Strike i Chesterfield su otprilike slične ceni Marlbora, piše. U obavezi je popisivanje i dostavljanje UIO popisnih listi i za zalihe starih akciznih markica koje još nisu iskorištene. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta. Biće predat zahtjev za reviziju tužbe protiv Srbije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.