četvrtak, 6. travnja 2017.

Doček nove godine 2017 zagreb

Doček nove godine 2017 zagreb U Zagrebu će na Trgu bana Josipa Jelačića biti organiziran doček Nove 2017. Zagreb - Docek nove godine na Tomislavovom. Zagrepčane i goste glavnog hrvatskog.

Doček nove godine 2017 zagreb
Zagrebu, najljepšem Adventskom gradu Europe i uplešite u novu 2017. Trgu bana Jelačića u Zagrebu (detaljni program): saznajte više o ovogodišnjem izdanju manifestacije, provjerite gdje se i. VELIKI VODIČ KROZ DOČEKE NOVE GODINE U ZAGREBU Besplatni koncerti na. Besplatan doček u centru grada, na adresi Tkalčićeva 82, obećava spoj starih i novih hitova te velik izbor pića.


Doček nove godine 2017 zagreb
VODIČ ZA DOČEK NOVE GODINE U ZAGREBU: Evo što se za. U Zagrebu je veselo uz glazbu i tradicionalni ponoćni vatromet na Trgu bana. NovaTV i DomaTV, plaćati na više rata, putem telefona, a od nedavno i u našem dućanu u Vlaškoj 63 u Zagrebu! Cijene ulaznica za doček Nove godine u klubovima zaista su paprene. Novu možete besplatno dočekati i u Novom Zagrebu, ispred MSU-a. TRG BANA JELAČIĆA: Doček nove godine 2017. History & Village, Tkalčićeva 57 I 68, Zagreb. Dragi naši gosti, bliži nam se najluđa noć u godini kojom ćemo na najbolji način pozdraviti.


Home › Doček nove godine 2017 u Zagrebu.

Doček nove godine 2017 zagreb
Sva mjesta za Novu godinu su popunjena! S ponosom Vam predstavljamo najveći i najkvalitetniji doček Nove Godine u gradu Zagrebu. Nova godina u Zagrebu: dobrodošlica uz pjenušac, raskošna gala večera i vrhunska zabava - pravi su izbor ako je ultimativna proslava ono. Otkrijte našu posebnu ponudu za proslavu Nove 2017. Povedite vašu najdražu osobu i dočekajte Novu 2017.


Zagreb, Trg bana J, Jelačića - doček Nove 2017. Doček Nove Godine uz živu muziku do ranih jutarnjih sati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.