utorak, 11. travnja 2017.

Elektromotori končar prodaja

Elektromotori končar prodaja Proizvodimo elektromotore (trofazni elektromotori, jednofazni elektromotori, elektromotori s kočnicom, protueksplozijski zaštićeni elektromotori, servo motori). Jednofazni motori izvode se kao jednobrzinski, dok se trofazni izvode kao. Elektro motor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Elektromotori končar prodaja
IEC standardi; IE2 prema DIN IEC 60034-30; veličine: 56 - 160 aluminijsko kućište; 180 – 315 kućište od sivog lijeva. UVJETI PRODAJE: CIjene u cijenicima izražene su u kunama i na njih se dodaje PDV u skladu s zakonom. E - jednofazni asinhroni motor, 2E znači drugu generaciju elektromotora. K - elektromotor s pogonskim kondenzatorom.
Elektromotori končar prodaja
Prodaja protupožarnih hidrostanica, servis, montaža, instalacija te ostalo.


Veliki izbor polovnih i novih elektromotora i dodatne opreme. Elektromotori i agregati iz cijele Bosne i Hercegovine. Končar- Generatori i motori, dioničko je društvo čiji je jedini osnivač Končar- Elektroindustrija d. Končar prodaja elektromotora,prodaja končar alati,končar hladnjaci prodaja,končar bojleri prodaja,elektro pumpe za vodu prodaja,elektromotori prodaja. Na prodaju ispravan elektromotor: Rade Končar 5. Podelite na: Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke. Ovlašteni smo za servisiranje KONČAR-MES proizvoda. Prodaja elektromotora i reduktora,servis i rezervni dijelovi.

Elektromotori končar prodaja
Najšira ponuda asortimana i artikala web prodaje u Republici Hrvatskoj.


Megavat Radovanovic DOO, elektromotori, megavat karcher, pumpe za vodu. Servis i prodaja elektromotora: SEVER, RADE KONČAR, ELEKTROKOVINA itd. Pouzdana i dobro razgranata servisna mreža više no ikad postaje jedna od najvažnijih odrednica pri kupnji proizvoda. Naravno, samo ako je servisna mreža.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.