nedjelja, 2. travnja 2017.

Fiat marea 1.9 jtd problemi

Fiat marea 1.9 jtd problemi Fiat marea 1.9 jtd problemi Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu29. JTD karavan ( 2002 god.), i što se tiče rada auta do skoro nije bilo nikakvih problema. Ovaj drugi nazalost nisam imao priliku da provozam.

Fiat marea 1.9 jtd problemi
TD - par problema15 objava1 sij 2015Fiat Stilo 1. Fiat Marea je bazirana na Fiat Bravu i to ne smete zaboraviti kada je ugledate na parkingu i pomislite kako je. U skorije vreme kupujem kola i definitivno sam se odlučio za Mareu u limuzinskoj varijanti.
Fiat marea 1.9 jtd problemi
Razmišljam o kupnji automobila Fiat Marea Weekend s motorom 1. Problemi s temperaturom Fiata Punta. Hteo bih da kupim Fiata mareu dizela dali neko moze da mi pomogne da mi kaze kakva su to kola Razmisljao sam o Marei i Opel Astra 97 Fiat.


Iskreno pre nego sto sam otisao da ga. Ako zelite dobar i pouzdan auto koji je uz sve to i poprilicno brz, onda je ovaj fiat pravi izbor za vas! Fiat mareu weekend sam si izabrao za prvi auto i interesira me koja je razlika u motoru. TD,problem-slabo vuče,nema snage,jako dimi7 objava26 lis 2008Fiat Marea 1. FIAT-ov model Marea jedan je od takvih.

Fiat marea 1.9 jtd problemi
Ovde naročito ističemo izvanredne i moderne JTD agregate 1. JTD ELX, Manual, 2001 - 2003 110 Ks,5 vrata auto specifikacije. Možete pronaći specifikacije automobila o performansama, motora. I da, najbolji motor po mom misljenju jeste 1. JTD 110hp tuning ADLER AUTO Godech Bulgaria.


Gabaritne dimenzije Fiat Marea i masa; Zapremina rezervoara Fiat Marea. JTD SX (105 l s) (Model sa petoro vrata), () 6. Fiat develops revolutionary new common rail injection system for diesel engines.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.