nedjelja, 2. travnja 2017.

Izbori za predsjednika sdp

Izbori za predsjednika sdp Ovo su užasno važni izbori za Hrvatsku, jer kada se mijenjao SDP mijenjala se i Hrvatska i to. Dokumenti, događanja, novosti, stranački newsletter i ostale informacije vezane za SDP. Tag: IZBORI ZA PREDSJEDNIKA SDP-A.

Izbori za predsjednika sdp
Komadina: Pobijedili su oni koji su bili za promjene u SDP-u. SDP-u, bernardić, milanović, ostojić. Jučer su održani unutarstranački izbori na kojima je 38. Imali su priliku birati između jednoga kandidata. SDP-a biralo novog predsjednika.


Kandidati su kalnički načelnik Mladen. Izbori za predsjednika SDP Hrvatske održati će se za Općinu Medulin u prostorijama OO SDP Medulina 19. Donedavno vladajuća stranka u Hrvatskoj, SDP, nakon što nisu sastavili većinu u Saboru sutra održava. Kluba ili saborskog zastupnika. Socijaldemokratske partije (SDP) u subotu na biračkim mjestima u općinskim, gradskim i mjesnim organizacijama, biraju predsjednika. Najveću oporbenu stranku čekaju vrlo napeti unutarstranački izbori nakon izbornog poraza i povlačenja Zorana Milanovića. Zlatko Komadina potvrdio je u da će se kandidirati za predsjednika stranke.


Biračko mjesto u Belišću je na. SDP BiH: U septembru izbori za predsjednika, u oktobru redovni Kongres. Nakon provedenih izbora u Pirovcu, kandidat za. Aleksandar Makovec izabran za predsjednika čakovečkog HDZ-a. HDZ-u su održani izbori za predsjednika te je. Oni su pak većinu svog povjerenja. Bosni i Hercegovini u izboru jednog stranačkog.


SDP-ovcima su to drugi unutarstranački izbori ove godine, koje prema Statutu moraju provesti nakon parlamentarnih izbora. Do 11 sati izlaznost članova na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.