subota, 8. travnja 2017.

Japanska akita karakteristike

Japanska akita karakteristike Američka akita – odan i privržen pas koji će obožavati svog vlasnika. Akita ili Akita Ken (kanji) (katakana) je veliki pas, poreklom iz Japana, nazvanog. To je rezultiralo gubitkom mnogih njegovih karakteristika tipičnih za špica.

Japanska akita karakteristike
Akita inu stara je japanska pasmina psa koju je proslavio pas. Novonastala pasmina (američki akita) nazvan je veliki japanski pas i svrstan je u II. Hachiko je pasmina znana kao Akita Inu, koja je nakon tog filma.


Sve su to karakteristike pasmine koje nam govore da Akita stvarno nije za svakoga.

Japanska akita karakteristike
INTERVJU - NENAD RAZUMIĆ Uzgajivač pasa pasmine akita-inu. U početku je povijest velikih japanskih pasa (ranije američkih Akita) slična povijesti. Kao rezultat toga, veličina akita se povećala, ali karakteristike udružene sa. Ovu vrstu nazivaju još i "Veliki japanski pas" i "duša samuraja u telu. Usled toga, akite u SAD postale su značajno različite od onih u Japanu, zemlji njihovog porekla. Oni su se razvili kao tip jedinstven u SAD a karakteristike i tip.


Iako imaju sličnosti sa psima iz drevnih japanskih grobnica, ova vrsta potiče iz 17. Akita je najpoznatija i najcenjenija japanska pasmina. Matagis je ukrštan sa Tosa inu i mastifima.

Japanska akita karakteristike
Bez obzira na boju i križanje dlaka japanske akite je svejedno. Karakteristika joj je kratka dlaka na nogama i glavi, koja je ponešto nalik na. Imaju isto poreklo, ali različite karakteristike i izgled, američka je naknadno odvojena i priznata. Japanska Akita nije isto što i američka. Pasmina Akita Inu je bila jača od Tose, u početku.


Pre nego što kuipš psa moraš znati sve karakteristike date rase. Drzim odgajivacnicu japanskih akita i NIKADA nisam imao problema. Ovaj pas potječe iz sjevernog dijela Japana, pri čemu se ova pasmina zapravo račva na dvije strane - postoji japanska Akita odnosno Akita Inu i američka Akita. Njegova karakteristika je svjetliji obraz od boje trupa. Svi oglasi rase Akita -Veliki japanski pas. Pogledajte najveći izbor pasa na jednom mestu.


Komentar Naslov komentara: Americka Akita Fri Jun 19, 2009 11:10 pm.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.