ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Kočnice na kamionima

Kočnice na kamionima Motorna kočnica se u većini slučajeva sastoji od zaklopke na ispuhu, dakle već na samom. Na novijim kamionima je to naravno rješeno putem elektronike koja. Dnevnik vozača kamiona (za one koji vole "big wheels") - Stranica.

Kočnice na kamionima
Najčešći kvarovi kod kamiona27 srp 2010Što vozači osobnih auta trebaju znat o kamionima? Kamionu u SAD-u otkazale kočnice, vozač vrhunskim manevrom u zadnji. Kamionu otkazale kočnice, vozač pomoću posebne zaustavne trake.


Galerija - Kamionu su otkazale kočnice, udario u bus, poginulo 29.

Kočnice na kamionima
Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Kočnice su jedan od najvažnijih sustava vozila. Održati jednako efikasno kočenje i pri dugotrajnom intenzivnom kočenju. Milan Pavić: Zahvaljujem Bogu što u kamionu bez kočnica u Solinu nisam počinio masakr. LudoDoBola2 Nevjerovatan prizor na M2 putu u Rusiji!


Snažne nehabajuće procese kočenja i kontrolirane vožnje nizbrdo pri velikoj brzini dozvoljava motorna kočnica MAN EVB (EVB = Exhaust Valve Brake) s. Ja sam još taku motornu kočnicu vidio na mercedesovim kamionima. Nesreća se dogodila kasno ponedjeljak nakon što su otkazale kočnice kamiona koji je prevozio šutu srušenih kuća u potresu od prije dvije. Prije 2 dana - Kamion kojem su otkazale kočnice udario je danas u sigurnosnu barijeru ispred sjedišta policije Istanbula, potvrđeno je iz Ureda guvernera.

Kočnice na kamionima
Zaustavna traka posuta šljunkom spasila. VELIKOM kamionu kod kalifornijskog grada Grapevinea otkazale su kočnice, a samo odličnom reakcijom vozača, ali i sistemom predviđenim. Najmanje 14 osoba poginulo je, a 12 je povrijeđeno u. EBS ili elektronski kočioni sustav (Electronic Braking System) je nastojanje da se elektronikom kočenje dovede do maksimuma efikasnosti.


Natovarenom kamionu su otkazale kočnice, a onda je nastao pravi haos (VIDEO). Zanimljivosti Comments Off on Natovarenom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.