ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Minimalna plaća 2017 za direktore

Minimalna plaća 2017 za direktore Nove osnovice za doprinose članova uprave i direktora u 2017 god. Zakona o doprinosima, prema kojima će svi direktori morati plaćati doprinose po osnovici od. Prema tom novom uređenju, osnovica za izračun minimalne plaće utvrđuje se kao bruto iznos umnoka mjesečnog praga rizika od siromatva za.

Minimalna plaća 2017 za direktore
To je minimalna osnovica za obračun doprinosa za puno radno vrijeme. U svojem jdoo kao direktor ne primam nikakve naknade niti plaću. Vlada je uredbom u četvrtak na sjednici odredila visinu minimalne plaće u 2017.


Plaća člana uprave - direktora od 01.

Minimalna plaća 2017 za direktore
Ovom se Naredbom objavljuju i iznosi posebnih osnovica za obračun doprinosa za 2017. Iako sam u ovoj rubrici više puta pisala o situacijama kada direktori u poduzećima trebaju biti zaposleni, a kada moraju plaćati doprinose, ipak. Minimalna plaća povećat će se za 156 kuna. Obveza doprinosa prema mjesečnoj osnovici dospijeva na naplatu istodobno s isplatom plaće, a najkasnije do posljednjeg dana u mjesecu za. Novine u obračunu plaća koje se isplaćuju nakon 1. Za članove uprave trgovačkog društva, izvršne direktore trgovačkog. Očekivani datum promjene: 01-01-2017. Međutim, podložno objavi u službenom.


Visina minimalne plaće za razdoblje od 1.

Minimalna plaća 2017 za direktore
Novi iznos minimalne plaće, kao i novi iznosi osnovica za obračun. Ukoliko sklopite radni odnos s vašim poduzećem, tada ste obvezni obračunavati minimalnu bruto I plaću za puno. Upitan može li se očekivati rast minimalne plaće u 2017. Mosta da na mjesto zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda. Propisana osnovica za plaćanje doprinosa za članove uprave i direktore koji su. Izjednačavaju se obrtnici i direktori: Vlasnici zadruga i malih tvrtki više će.


Uredba o visini minimalne plaće, koja u 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.