nedjelja, 9. travnja 2017.

Bisage oko struka

Bisage oko struka METALIK MEGA REMEN BISAGE ILI PROFI. Bisage su torbice koje se nose oko struka. Praktične su za svakodnevno korišćenje.

Bisage oko struka
II▻bisage, torbice oko struka Nove, vrlo praktične i kvalitetne, šik torbice. Skip to content; Skip to main navigation; Skip to 1st column; Skip to 2nd column. Dvije torbice oko struka cine popularne bisage. Manja+veca torbica odlican su izbor za vise sitnica koje nosimo i preduvjet za dobru.
Bisage oko struka
Dodatna oprema » Tailbag i bočne torbe za nogu » Torbe oko struka.


Dainese torbica oko pasa D-Exchange Pouch S. Navlaka protiv kiše za bisage M-WAVE Putne bisage (711223). Torba oko struka, Tuzla, 15 KM, POGLEDAJ OSTALE ARTIKLE SA MOG PROFILA. Sve ove torbe i bisge su ručni radovi i samim time svojevrsni unikati. Ali to ne znači da postoji samo 1 primjerak, nego da nisu serijski proizvedene i da se. Veliki izbor polovnih i novih kofera, torbi i bisaga za motocikle. Vrhunska moto torba za oko struka TAICHI. Drager Medical torbica oko struka kao nova,pozadi sunđer,jedna velika pregrada i napred 2 manja!


Bisage oko struka
Univerzalne bisage sa inovativnim džepovima od termo-materijala koje služe za skladištenje hrane. Ovo je praktična torbica koja se fiksira oko struka i noge. TORBICA OKO STRUKA SA DZEPOM ZA BOCU - NOVO. Ponuda "Torbica bisage" je arhivirana. Dupla torbica (bisage) za bicikl + BESPL DOST. X-Long Torbica Za Oko Struka B-0147 2. Torbe za branje graha ponegdje vežu oko struka. Nova, unikatna, rucno radjena torba-bisaga, za oko struka.


Unikatna, ručno rađena torba-bisaga, za oko struka. Početna Oprema Torbe, bisage i ruksaci Ruksak Proviz REFLECT 360 30L. Torbica oko struka D&G - Pretraživač nekretnina, automobila, telefona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.