srijeda, 26. travnja 2017.

Najbolji mafijaski citati

Najbolji mafijaski citati Američki filmski institut na obilježavanju stogodišnjice američkog filma, uz razne izbore i liste, donio je i listu od stotinu najboljih filmskih citata. Jedan od najvećih glumaca filmske povijesti, i danas nas oduševljava. Donosimo vam nekoliko citata s Forbesove liste najkorisnijih poslovnih savjeta iz tvornice snova.

Najbolji mafijaski citati
Zanimljivo, nekolicina ih dolazi iz mafijaških. Najveća kolekcija izreka i citata na jednom mjestu. Al Pacino Svi žele pažnju, samo slavni u tome katkad nemaju mjere.


Sve izreke i citati su sortirani prema poznatim autorima i prema kategorijama kojih je preko 300.

Najbolji mafijaski citati
Marlon Brando u ulozi mafijaškog bosa Vita Korleonea i danas je veoma aktuelna. Talijanske misli izreke citati Boca i karte zastave su siromaštva. Bolje mutno vino nego bistra voda. Neki od najboljih citata koje sam pronašao surfajući webom. Naravno ovo je samo mali dio, s vremenom ću. U filmu „Kum 2“ – jedinom nastavku koji je dobio Oskara za najbolji film, svedoci smo najveće metamorfoze najboljeg u porodici Korleone. Znaš li šta je najljepše u životu?


Najbolji citati, mudre misli i izreke. Kazanova studija mafijaške kulture i korupcije na dokovima u New Yorku je jedan od rijetkih primjera u kinematografiji koji.

Najbolji mafijaski citati
Prvi blog posvećen isključivo Marčelovim citatima. Ovde ćete pronaći svaku reč koju je Marko Šelić Marčelo izgovorio. Postavite citat dana na Vašu stranicu. Pročitajte mudre izreke i citate koje su nam ostavili poznati i mudri ljudi.


Saznajte i podsetite se o činjenicama o deci kroz mudre. Džejmsa Gandolfinija, glumca koji je stekao svetsku popularnost ulogom mafijaškog bosa Tonija Soprana u seriji "Sopranovi". Nazvan je Pametni don (diplomirao je ekonomiju), banda ovog mafijaša rođenog u Ukrajini ima multinacionalni domet, a umiješao je prste u. SVEMOĆNI šef Formule 1 Bernie Ecclestone ovaj je četvrtak napunio 80 godina života. Njemački Bild tim je povodom donio izbor najboljih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.