ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Nekretnine zagreb

Nekretnine zagreb ZAGREB prodaja, kliknite i sigurno pronađite nekretnine ZAGREB prodaja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vrhunska lokacija,Britanski trg,moderan stan 3S 75 m2 ,Zagreb.

Nekretnine zagreb
Prodajte svoju nekretninu i potražite drugu nekretninu za sebe. Pružamo usluge posredovanja u najmu,kupoprodaji kvalitetnih stanova,kuća i poslovnih. Velik izbor stanova, kuća, zemljišta i poslovnih prostora za kupnju i najam u Zagrebu i Hrvatskoj.


Pomoć kod traženja, financiranja i kupnje nekretnina.

Nekretnine zagreb
Raritetan stan od 160 m2 na Gornjem gradu, nekretnina kao asocijacija na svjetlo, duh minulih vremena. Ovo je službena stranica Agencije za nekretnine Opereta, Zagreb. Naša je djelatnost prodaja stanova, kuća, poslovnih prostora i zemljišta, iznajmljivanje. Bonus nekretnine nude velik izbor stanova i kuća u centru Zagreba, na Medveščaku, Jarunu, u Maksimiru i Dubravi te atraktivne nekretnine na Jadranu. Zagreb,Retkovec,2-sobni sa loggiom,2 kat, PRILIKA! Grada, radi realizacije socijalnih i drugih. Erste nekretine prodaje stanove u Zagrebu, novogradgnju u Zagrebu.


Zagreb Novi Zagreb - istok, Središće, Ul. Ukoliko razmišljate o kupovini zemljišta provjerite ponudu Erste nekretnina i slobodno.

Nekretnine zagreb
Cijena: 500 € Cijena (Kn): 3,885 Kn Mjesto: ČRNOMEREC (ZAGREB) Akcija: Najam Vrsta: STAN, Črnomerec, Kustošija Srednjak komforan penthouse u. Prodajemo ili iznajmljujemo vašu nekretninu, te tražimo za vas nekretnine za kupnju ili najam u Zagrebu. Prva agencija za nekretnine specijalizirana za prodaju stanova u Zagrebu. Za Vašu nekretninu garantiramo najbolju uslugu posredovanja u prodaji. Prodaja i najam nekretnina, stanova, kuća, vila, poslovnih protora, ureda, lokala, zemljišta te drugih vrhunskih i luksuznih nekrentina u Zagrebu i Hrvatskoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.