ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Renault megane test rabljenog

Renault megane test rabljenog Renault Megane: rabljeni kojem popularnost raste. Megane prijašnje generacije izuzetno je popularan izbor u Hrvatskoj. RABLJENI: RENAULT MEGANE GRANDTOUR 1. No, Auto klubov hard test pokazao je drukčiju sliku. Megane je, uz Astru i Golf, najprodavaniji model kompaktne klase, što znači da su kupci uglavnom zadovoljni. Treća generacija polovnog Renaulta Méganea pokazala se daleko. U koji god automobil ugradili provjereni, izdržljivi i superštedljivi dizelaš 1.

Renault megane test rabljenog
Vozilo je kupljeno rabljeno, s predjenih 16.


Glavni razlog kupovine je sto vozilo spaja. Pogledajte na šta treba obratiti pažnju, koje modele izbegavati, a koje uzimati u obzi, koji su problemi sa. Održavanje polovnog Renaulta Meganea Sedana 1. BlueHDi 180 EAT6 Stop&Start (FL). Predstavljena 2008, treća generacija renaultovog Méganea nedavno je i na našem tržištu prikazana u. Renaultov je Mégane trenutno peti najprodavaniji model automobila na našem tržištu što već i samo prema sebi. Može li mi netko reći kakva su mu iskustva sa modelom 1. Uzmimo samo za primjer Megane Grandtour GT Line.

Renault megane test rabljenog
Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, planiram kupiti rabljeni automobil, do 4 godine starosti. U firmi imamo Suzuki Jimny u koji je ugrađen Renaultov 1,5 DCI. Ci, ili u prevodu produženi Megan sa četvora vrata.


Test polovnog RENAULT Megana druge generacije iz 2007-e godine, sa motorom 1. Naravno, pristaje to i njegovu prethodniku méganeu scenicu, kako se kompaktni van s petera vrata zvao do. Tražite li coupe liniju koja će moćno izgledati na cesti, imati snage u svakom trenutku i u bilo kojem režimu vožnje. Ci motor od 110 KS odnosno 81 KW i 260. Dakle, kupovina polovnog Renaulta Mégana III da, ali pod uslovom da je cena. Mlada smo obitelj i odlučili smo se na kupnju polovnog auta za 4000-4500 eura. Najbolje je napraviti kompletan test sustava ubrizgavanja.


PITANJE: Namjeravam kupiti polovnog (2003 godina) renaulta megane 16 16v karavan 113 KS i u. Baš je takav osjećaj sjesti za volan automobila koji se proizveo u samo 1000 komada i jedini je takav primjerak u Hrvatskoj. No, renaultov dci se fino da "čipirati", tako da potrošnju u normalnoj vožnji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.