utorak, 25. travnja 2017.

Set kvačila sachs cijena

Set kvačila sachs cijena Sachs Spojke, kvačila, homokinetički zglobovi, visko spojke, manžete za osobna. Sachs set spojke (kuplunga, kvačila) Sastoji se od potisne ploče, lamele i. SETOVI KVAČILA PROIZVEDENI PO ISO standardu i certifikatu TUV.

Set kvačila sachs cijena
Ne)kvaliteta Valeo kvačila-uvoznik Tokić Automobili. Kupuje se posebno i košta gotovo kao set kvačila (oko 1100 kuna). Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTakođer je prvi proizvođač u Europi koji je od 1987. Set Kvačila Valeo Sachs najpovoljnije cijene - Vozila - Kvačila - Banja.
Set kvačila sachs cijena
Bavimo se isključivo uvozom i prodajom setova kvačila za sve vrste automobila i kombi vozila.


Setovi kvačila firmi koje zastupamo, odlikuje vrhunski kvalitet proizvoda, potvrđen kroz ugradnju u. Set kvačila, plivajući zamajac i druk ležaj nemačkog proizvođača SACHS. Najbolja ponuda setova kvačila, zamajaca i drugih auto delova. Uspjeh branda Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je. Dakle trebat ču mjenjati set kvačila na svojoj 166-ci jtd 150 ks. Sachs je ipak klasu bolje kvačilo od Valea, što i sama cijena govori. SACHS SUPER TOURING - Svestrani amortizer uz povoljnu cijenu. Luk, Sachs, Valeo, Exedy proverite naše cene i uštedite.

Set kvačila sachs cijena
U mogućnosti smo nabaviti set kvačila i ostalih proizvođača kao npr.


Luk,Sachs,Valeo, svi su original i svi su reparirani jer su mnogo jeftiniji a vrlo. Došlo vrijeme da se mijenja set kvačila. Idem ovih dana na malo duži put, pa ne bih da rizikujem. Pa to je onda ova cijena kao sto mi je ovaj u F1 rekao. SET KVAČILA SA ZAMAŠNJAKOM GOLF V 1. Zanima me što mislite o sachs-ovom setu kvačila uvjeravaju me da je dobro,jel ima tko kakvo iskustvo, inače mjenjat ću to kod svog. Cena usluge zamene seta kvačila varira u zavisnosti od modela automobila i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.