petak, 7. travnja 2017.

Simptomi kvara uljne pumpe

Simptomi kvara uljne pumpe TS15 objava1 stu 2012otkazala pumpa ulja20 objava9 sij 2012Više rezultata za alfisti. Uljna pumpa 100% već sam ti to napisao u privatnim porukama jer imao sam isti. Iz iskustva, isti simptomi su bili zbog davaca lampice za ulje.

Simptomi kvara uljne pumpe
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuneko mi kaze da je ulje retko,pa uljna pumpa gubi pritisak? Ali kako stvari stoje,mislim da tu zakazuje uljna pumpa. Za kočnicu - da je to do vakum pumpe i da to nije povezano s lampicom od ulja. Ulje - da mu je otišla uljna pumpa pa mu se zato pali.
Simptomi kvara uljne pumpe
TDI motori19 lip 2013Passat 2007 god 2. Može biti uljna pumpa, ali može biti i ventil za regulaciju pritiska ulja, uljni filter.


Prvi motori nisu imali pumpe ulja, nego su se unutrašnji dijelovi podmazivali. Takav kvar je uglavnom prouzročen blokiranjem prelivnog ventila na. Simptomi su ti kada otvoriš čep za dolivanje ulja i videćeš da li duva. Kvarovi turbina - Servis Turbo Punjača. Kakvi su simptomi kad je uljna pumpa pri kraju i jeli to itko ikad mijenjao. Vraćanjem turbine auto je i dalje isto išao te smo promijenili vakuum pumpu i tu smo.


Receno mi je da su gumice ventila otisle te da je plin pridonio tom kvaru.

Simptomi kvara uljne pumpe
ODGOVOR:Svaki zvuk na motoru i u motoru treba ozbiljno shvatiti, tocno ustanoviti o cemu se radi i po potrebi otkloniti kvar. Kaze da je riknula uljna pumpa, nije skroz ali nesto se valjda okrenulo unutra, dal. Ako jeste da li bi simptomi bili kao ovi sto sam opisao? Izmeriše pritisak i ispostavlja se da je loš, mora uljna pumpa, pitam. Kod dizelaša uzrok je često u visokotlačnoj (Bosch) pumpi.


Uz to, treba obratiti pozornost na sljedeće simptome:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.