četvrtak, 20. travnja 2017.

Vinogradska bolnica kontakt

Vinogradska bolnica kontakt Vinogradska cesta 29 10000 ZAGREB. Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice. Vanja Bašić Kes Glavna sestra: Zorana Glavaš Kuzmanić, bacc.

Vinogradska bolnica kontakt
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SESTRE MILOSRDNICE, Zagreb na Imenik. Hitna oftalmološka ambulanta radno vrijeme: ponedjeljak-nedjelja od 00. KBC Sestre Milosrdnice, Klinika za ženske bolesti i porodništvo. KLINIKA ZA OČNE BOLESTI KBC SESTRE MILOSRDNICE.
Vinogradska bolnica kontakt
Sveučilišna bolnica ˝Sestre milosrdnice˝ jedna je od najstarijih i najvećih zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj s dugom i bogatom prošlosti.


Pošto nikada (kao i većina nas) nisam bila. Prvi porod bio za vrijeme "vladavine" dr. Ivicevica i moram priznati da je tad rodiliste bilo puno urednije, opremljenije. Blizu Ilice, tramvaja, autobusa,, Jelenovca, KB Sestre Milosrdnice. Posjetite ovu Njuškalo trgovinu. Mladen Sekso osniva endokrinološku službu u KBC „Sestre Milosrdnice“, koja postupno prerasta u sadašnji Zavod za endokrinologiju, dijabetes i bolesti. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične.


Vinogradska bolnica kontakt
Slavko Sakoman, voditelj odjela za ovisnosti u KB-u Sestre milosrdnice. Poliklinika- ambulantno praćenje pacijentica- kontakt i dogovor za termin. Naša Udruga podržava još jednu lijepu i nadahnutu inicijativu, i poziva vas da se pridružite, makar samo u. Specijalisti ginekolozi iz Klinike za ginekologiju i porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice nezadovoljni su odlukom da ubuduće obavljaju. Kontakt: pismena zamolba: VINOGRADSKA CESTA 29, ZAGREB. U našu je redakciju pristiglo nevjerojatno svjedočanstvo jedne majke čije je dijete bilo na liječenju u KBC-u “Sestre milosrdnice”. KBC "Sestre milosrdnice", za HSKLA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.