petak, 5. svibnja 2017.

Adam i eva djeca

Adam i eva djeca Kajinova supruga (Postanak 4,17) bila je kćerka ili prakćerka Adama i Eve. Sva djeca Adama i Eve rodila su se nakon što je Bog istjerao njihove roditelje iz Edena. I njihova djeca su imala djecu, zar ne.

Adam i eva djeca
Adam i Eva i njihova djeca bili su odvojeni od Boga i fizički i duhovno. Da li je grijeh Adama i Eve bio seks? BufretLignendeOversett denne sidenDjeca, Enoš još sinova i kćeri. Set je lik iz Biblije, treći sin Adama i Eve.
Adam i eva djeca
Nakon što je Kajin ubio svog brata Abela, Eva je Adamu rodila još jedno dijete, Šeta, kojeg je smatrala.


Adam (אָדָם, ʼĀḏām, "prašina; čovjek; čovječanstvo"; ʼĀdam i Eva (חַוָּה, Ḥawwā, "živi stvor") su bili prvi muškarac i žena koje je prema Tori, Bibliji i Kuranu. Njegova djeca će imati više mutacija od njega, a njihova više. Istina je, Adamova i Evina djeca su se međusobno parila, jer drugih ljudi nije tada bilo. Krležina ekspresionistička drama Adam i Eva, prvi put prikazana na daskama zadarskog kazališta, bila je pun pogodak kazališnog naučnika. Zaista, ako svi potomci ljudske rase potiču od Adama i Eve, odakle onda žena za Kajina? Adam) i Hava (Eva) Filosofija i religija. Svi su bili Ademova djeca, braća i sestre. Danas je zabranjen brak brata i sestre.


Adam i eva djeca
Već neko vrijeme razmišljam o pitanju nastanka čovječanstva. Crkva i Biblija nas uče da je Bog stvorio sve, pa tako i čovjeka. I sve dok tu zapovijest nisu ispunili, njihova djeca. Adam, Eva, njihova djeca i unučad kao i njihovi supruzi su s. S kime su sklapali brakove djeca Adama i Eve? Prva zapovijed je bila kada je Eva rekla Adamu da pojede jabuku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.