srijeda, 17. svibnja 2017.

Instruktor vožnje posao

Instruktor vožnje posao Instruktor vožnje poučava polaznike auto škole svim vještinama vožnje, ponašanju u prometu, vožnji. Priloženi su podaci o poznavanju stranih jezika. Vrsta posla: rad na određeno vrijeme.

Instruktor vožnje posao
MojPosao nudi najveću bazu poslova u kategoriji obrazovanje i znanost. Predajte životopis i pronađite posao. Trenutno nemate pristup bazi životopisa! To su na svojoj koži najviše osjetili instruktori vožnje, kojima je posao pao za 35 posto.


Da mi se ne isplati, ne bih to radio, ali stvarno je došlo. Neko vrijeme je bio najmlađi instruktor vožnje u gradu Zagrebu, jer je počeo svoj posao sa svega 21 godinom. Posao instruktora vožnje je dinamičan i zahtjevan. Zato je, uz odgovarajuću stručnu spremu, potrebno dodatno se usavršavati. Biti instruktor vožnje zahtjevan je posao. Ne potcjenjujem niti jedan drugi, ali ovaj post radi se o autoškolama i instruktorima vožnje, stoga.


Hitno potreban instruktor vožnje sa sopstvenim vozilom, Centar za obuku. Armin Joldić, mladi instruktor vožnje iz Zavidovića, dokazao je svima da su. Cena plaćenog časa instruktora je ŽALOSNA !

Instruktor vožnje posao
Posao se nalazi putem direktnog kontakta s poslodavcem u ovoj zemlji ili. Poslodavci objavite besplatno vaš oglas za. Zbog neispunjavanja uvjeta koje propisuje izmijenjeni Zakon o autoškolama, u samo nekoliko dana zatvorene su 73 hrvatske autoškole. Kako postati instruktor B kategorije - Vodi? Stepenovanje na V (jos jedna godina) smer Instruktor voznje.


Uvek aktuelna ponuda na berzi poslova Lako do posla. Opći uslovi: Važeća dozvola za instruktora vožnje “B” kategorije. Ma svaki instrkutor ce te nauciti kako treba, svaki dan radis voznje po. Djelatnici Autoškole Sunce obučeni su i stručni za posao koj obavljaju. Mnogi su mišljenja da je posao instruktora vožnje jednostavan, ali on zahtijeva puno. Predrag Isakov (32), instruktor vožnje iz Novog Miloševa, poginuo je u sudaru četiri automobila na putu između tog sela i Novog Bečeja.


Vozač instruktor je ozbiljan i odgovoran posao, tokom čijeg obavljanja ćete biti odgovorni za spasavanje života i imovine ugrožene tokom požara ili drugih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.