subota, 6. svibnja 2017.

Izbjeljivanje dlaka limunom

Izbjeljivanje dlaka limunom Ovaj piling možete iskoristiti i za čišćenje i izbjeljivanje kože. Pomiješajte sok od limuna s medom i nanesite na lice i vrat. Ako niste sigurn da li želite koristiti hemijske proizvode za izbjeljivanje ovih.

Izbjeljivanje dlaka limunom
Jedno od najčešćih i jednostavnijih rješenja za ovaj problem je limunov sok. Izbjeljivanje dlačica sa limunovim sokom i čajem od kamilice. Ne treba koristiti sok od limuna nerazrijeđeno, možete ga pomješati da medom. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu22.


Izbjeljivanje dlaka limunom
Prirodno uklanjanje dlaka sa lica – Dijeta plusdijetaplus. Izbeljivanje svakako nije rešenje za žene koje imaju jake dlake po licu. Limunov sok slabi i izbeljuje dlačice, dok med hidrira kožu. Tako su, na primer, za uklanjanje dlaka koristili šećer, med i limun i to na. I naposljetku, ukoliko vam je konstantno izbjeljivanje i čupanje dlačica prevelika muka, možete ih trajno ukloniti laserom. Ne postoji ženska osoba koju ne živciraju nesnosne dlake na licu.


Većina muku muči s dlakama iznad gornje usne. I ja sam se jedno vreme interesovala za takve proizvode (kako sam cula postoje neke kreme) i niko mi ih nije bas nahvalio. Dlačice na licu su normalne, ali kada imate višak dlaka, može vam biti neprijatno i uticaće na vaše.

Izbjeljivanje dlaka limunom
Većini žena (ali i većini muškaraca) su dlake na ženskom tijelu odbojne. Ukoliko se ne mogu urediti u modernom stilu, većini žena je najbolja. Brijanje, skidanje voskom i izbjeljivanje su samo neka od neugodnih i privremenih rješenja, ali postoje i puno prirodnije metode uklanjanja.


Ispiranje kose limunovim sokom najpoznatiji je prirodni način za posvjetljivanje kose. Postoje mnogi načini za izbeljivanje, ali ne daju svi rezultate onoliko brzo koliko bi vi želeli. Med i limun Kako da izbelite dlačice iznad usana. Kavom protiv celulita, izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom, puno vode. Sad me zanima zna li ko kako posvijetliti dlake tim nekim prirodnim. Za izbjeljivanje sam koristila Čupko set za izbjeljivanje dlačica, kupljen u DM-u.


Limun i kamilica najbolje djeluju uz pomoć sunca, cimet može kosu posvijetliti i do tri nijanse, a med sadrži hidrogen peroksid pa ga treba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.